Floryan, Alba ca Zapada si Twilight 4

5

Un nou episod al emisiunii FilmeTari TV. Un videolog al http://filmetari.com, de aceasta data, prezentat de Floryan. Cu trailerul filmului “Snow White and the Huntsman” si recomandari ale filmelor aflate in cinematografe.

5 COMENTARII

  1. arata destul de bine trailerul la Alba ca Zapada..si ai dreptate e cam diferit de varianta oficiala in care saraca Alba ca Zapada e cam prostuta si are nevoie de 7 pitici sa o apere..serios?..in fine e potrivita varianta pentru asteptarile oamenilor din ziua de azi batai lupte efecte speciale si in sfarsit Alba ca Zapada nu-i o mironosita si invata si ea sa se lupte..Ok..deci sper sa-mi placa filmul asta ca daca nu o sa fiu un pic cam dezamagita.
    “breaking dawn” asa se numeste twilight zori de zi..sa stii si tu pentru daca viitoare:) mda am un punct sensibil pentru vampiri si varcolaci in ultima vreme..si daca am inceput cu o obsesie trebuie sa o duc pana la capat chiar daca ar putea face filmele astea un pic mai faine..
    restul filmelor de care ai zis trebuie sa le dau o sansa..cel putin stiu ce o sa fac serile de acum inainte:P
    mersi de recomandari 🙂

  2. Ma prietene, e bine ca ti-ai postat inregistrarea pe youtube… cred ca daca vedeam la TV unu ca tine luam televizorul si il aruncam pe geam..Data viitoare cand inregistrezi ai grija sa nu iti aterizeze vre-un avion pe acoperis…
    PS: Efortul e de apreciat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.