Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie [concurs]

21

drive angry 3d poster 202x300 Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie [concurs]Regizorul filmului My Bloody Valentine 3D aduce pe marile ecrane, din 25 februarie, primul action movie filmat in 3D, in care Nicolas Cage vine direct din iad pentru a-ti oferi adrenalina pura in Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie. Crezi ca poti sa tii pasul cu el? Raspunde corect la intrebarea de mai jos si vei afla. Poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, la cinematograful Movieplex.

Cine este regizorul filmului Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, maestru al genului horror, care a semnat si My Bloody Valentine 3D ?

Patrick Lussier
James Cameron
Christopher Nolan

Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie poate fi vizionat din 25 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti).

148 DA 03670 460x306 Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie [concurs]

Detalii film:

Titlul original: Drive Angry 3D
Regia: Patrick Lussier
Scenariul: Todd Farmer, Patrick Lussier
Distributia: Nicolas Cage, Amber Heard, Katy Mixon, Billy Burke, David Morse, William Fichtner
Lansare in Romania: 25 februarie 2011

DA 05334 AMBER HEARD 460x306 Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie [concurs]

Sinopsis

In Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata.

El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol sa il aduca pe Milton din nou in Iad.

015 DA 02993 460x306 Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie [concurs]

Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie 3 zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase. In regia lui Patrick Lussier (My Bloody Valentine), Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie este primul film action-adventure in format 3D.

Vizionati trailer:

21 COMENTARII

  1. Drive angry 3d daca a fost regizat de acest Patrick Lussier e clar ca va fi un film bun. Avandu-l actor principal pe Nicolas Cage…iadul chiar se dezlanuie. Abia astept sa apara sa-l vad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.