Cube 2:Hypercube (2002)

3

Uite un film interesant. Chiar bun aş putea spune. Un film care mi-a plăcut, pe care l-am găsit captivant, incitant şi pe care îl recomand. La început, nu ştiam despre ce parte să vă povestesc. Am ales să scriu, totuşi, despre partea a doua, căci mi se pare îmbunătăţită. Nu mă înţelegeţi greşit, şi prima e tare, dar a doua o întrece puţin, chiar dacă urmează acelaşi tipar. Dacă „The Cube” este mai mult psihologic şi înclinat spre analiza comportamentului oamenilor, hipercubul pune accentul pe fantastic, pe diferite teme ca, de exemplu, existenţa unor universuri paralele. Înainte să uit, există şi o a treia parte a filmului (un prequel al celor doua parti), dar pe care nu am văzut-o încă şi de aceea nu îmi pot exprima părerea despre ea. Dar o să o văd cu siguranţă.

cube 2 hypercube wwwkinokopilkaru 033 150x150 Cube 2:Hypercube (2002)Filmul (sau filmele), se aseamănă puţin cu Saw (dar sunt mult mai bune decât acesta). Adică, un grup de oameni, ce nu se cunoşteau până atunci între ei, se trezesc în acest cub imens, fără să ştie motivul pentru care se află acolo. În încercarea lor de a-şi da seama ce se întâmplă şi de a găsi o cale de ieşire, descoperă că de fapt, cubul este un fel de labirint plin de capcane mortale. Speriaţi, dorindu-şi să scape cu viaţă, îşi pun tot mai multe întrebări despre ceea ce îi leagă. Şi descoperă că prezenţa lor în acel cub nu este chiar întâmplătoare şi cube 2 hypercube wwwkinokopilkaru 19 150x150 Cube 2:Hypercube (2002)fără niciun scop. Mai mult decât atât, trebuie să descopere misterul cubului, pentru a putea supravieţui.

Download subtitrare “Cube 2: Hypercube” in curand.

Ceea ce v-am spus până acum, se cam aplică la ambele părţi, dar o să vedeţi că diferă destul de mult. Lucruri de reproşat poate ar exista, dar filmul compensează prin altele şi mai bune, zic eu. Îmi plac filmele deştepte, iar acesta este unul dintre ele. Dacă nu mă credeţi, convingeţi-vă singuri.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Mie chiar mi-a placut filmul…l-am vazut de mai multe ori; dar cred totusi ca a treia parte a fost cea mai reusita ( din cate imi aduc eu aminte ) .
    Finalul mi s-a parut ca a stricat putin Hypercube…

  2. avand in vedere ca am vazut 1,2si3 de 2 ori as zice ca asta patea 2 nu a fost deloc reusit ..in comparatie cu 1 si 3 dar fiecare cu parerea lui

  3. […] Gothika 2003 (Halle Berry, Penélope Cruz, Robert Downey Jr.):  Horror, Thriller 21:00/ B1 TV, Hypercube: Cube 2 2002 (Kari Matchett, Geraint Wyn Davies :SF, Thriller 22:00/ Prima TV, Finding Neverland 2004 […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.