Cronicile Casterilor: Concursul

11

In Gatlin, un oras bine pazit si controlat de locuitorii ostili oricarui strain, porneste un razboi intre intuneric si lumina. Fiecare are aliati puternici, care lupta pentru o miza mare: sufletul tinerei vrajitoare din tagma Casterilor, Lena Duchannes. Noua in oras, e privita cu teama si ura de toti, in afara lui Ethan, care o viseaza inca inainte de a o intalni si simte ca este legat inexplicabil de ea. O poveste de dragoste supranaturala chinuitor de intensa se naste intre ei si impreuna descopera mistere adanci si secrete intunecate despre ei, despre familiile lor si despre orasul in care traiesc. Iar pericolul devine mai puternic pe masura ce se apropie a 16-a aniversare a Lenei.

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Cronicile Casterilor: A 16-a Luna.

 • Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza incepand cu 18 februarie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.
 • Intrebarea este:

  Care este numele premiatului actor care joaca rolul lui Macon Ravenwood in Cronicile Casterilor: A 16-1 Luna?
  1. Jeremy Irons
  2. Jeremy Piven
  3. Jeremy Renner

  Din 15 februarie, MediaPro Distribution iti aduce pe marile ecrane Cronicile Casterilor: A 16-a Luna, primul film dintr-o noua franciza fenomen bazata pe seria de bestselleruri semnate de Kami Garcia si Margaret Stohl, publicata in Romania de editura RAO. Tinerii actori Alden Enrenreich, Alice Englert si Emmy Rossum, alaturi de premiatii Jeremy Irons, Emma Thompson si Viola Davis te invita intr-o noua lume fascinanta: Cronicile Casterilor: A 16-a Luna, de la producatorul I Am Legend si Matrix.

  11 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.