Contagion: Concursul

20

In medie, o persoana isi atinge fata de 3 pana la 5 ori in fiecare minut. Intre timp atingem clante, butoane de lift si alti oameni. Daca tusim o data, putem pune 6 miliarde de oameni in pericol. Nu vorbi cu nimeni! Nu atinge pe nimeni! Si mai presus de toate, pastreaza-ti calmul! Nimic nu se raspandeste mai repede ca teama.

Poster Contagion RO 460x658 Contagion: Concursul

Tu ce ai face in cazul unei pandemii? Cum ai reactiona la panica? Raspunde si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Contagion: Pericol Nevazut, un film asa cum nu ai mai vazut de mult timp: o poveste credibila, un joc actoricesc de exceptie, nedependent de efecte speciale. Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex.

CONTAGION: PERICOL NEVAZUT. In regia lui Steven Soderbergh, un film Warner Bros. Pictures distribuit de MediaPro Distribution, cu MARION COTILLARD, MATT DAMON, LAURENCE FISHBURNE, JUDE LAW, GWYNETH PALTROW si KATE WINSLET. Din 30 septembrie in cinematografe.

20 COMENTARII

 1. M-as izola SAU as sta in acelas loc cu ceilalti oameni implicati in asta, izolati, sa incerc sa ramanem asa,depinde de circumstante.
  INSA
  As incerca sa-i conving si pe ei sa nu fie egoisti, ca dupa intr-un final chiar familia lor ar putea fi afectati de aceeasi epidemie, care probabil ar pleca tocmai de la ei…

 2. Cred ca in primul rand, m-as panica ca toata lumea, as avea niste reprize de plans, apoi, probabil ca m-as izola impreuna cu familia prieteni (ca fara ei degeaba as mai incerca sa scap), dar ca sa fiu sincera cred ca as deveni paranoia, dar instinctul de supravietuire exista in fiecare din noi, mai ales in astfel de situatii limita.

 3. greu de spus pt ca asa ceva nu s intampla in viata reala dar cred k as face tot posibilul si as renunta la scrupule si la constiinta pt a supravietui…

 4. M-as panica dar cred ca mi-as continua viata, cu mai multa atentie! Nu cred ca as suporta sa stau izolata zile intregi pana ar trece epidemia…

 5. As fi mai atenta la igiena zilnica, recunosc ca m-as panica, dar as trai la intensitate ca doar este o situatie extrema si nu ai stii cate zile mai ai.

 6. Nu stiu cum as reactiona intr-o astfel de situatie. Poate m-as duce intr-un loc cat mai departe de restul lumii sau poate as ramane in acelasi loc ca si pana acum, gandind ca mai devreme sau mai tarziu ar ajunge pandemia si la mine.

 7. As profita la maxim de confortul unei casute izolate cu orice materiale as gasi..as incerca sa dezinfectez cat mai des prin casa si pe langa (daca pot iesii) cu tot felul de substante (gen spirt, dezinfectanti..). Si as profita la maxim de iubitul meu!

 8. Nu as reactiona in niciun fel.Nu poti lupta cu soarta.Daca problema este serioasa si solutie nu exista cred ca mi-as accepta soarta si as muri acasa pe patul in care m-am nascut,am dormit si in care voi muri.Cred ca m-as uita la un film din asta apocaliptic si as rade gandidu-ma ca tot ce este ilustrat in film nu este doar fictiune ci a devenit realitate.Probabil as avea si un pahar de whisky in mana,un trabuc cubanez(tigara) si prietena alaturi.Macar sa mor fericit.

 9. as fugi mancand pamantul de cei care sunt bolnavi si m-as panica foarte rau, asta e sigur :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.