[concurs] Spread / Playboy de LA (2009)

45

afis_Playboy_de_LAIesi la film cu un Playboy de L.A?

FILMETARI si MediaPro Distribution te scot la film. Participa la concurs (raspunzand la intrebare printr-un comentariu) in perioada 10 – 24 august si poti castiga 5 invitatii duble la Playboy de L.A., un film delicios de indecent, pe ecrane din 21 august!

Cine este actrita celebra pentru care Ashton Kutcher, interpretul principal din filmul Playboy de L.A., a venit in Romania?

Demi Moore
Uma Thurman
Cameron Diaz

Castigatorii vor fi afisati pe site pe data de 25 august si vor primi un mail in aceeasi zi. Invitatiile duble sunt valabile la cinematograful The Light (Bucuresti). Castigatorii trebuie sa confirme cu un reply la mailul nostru in decurs de 3 zile lucratoare, in caz contrar invitatia lor va fi acordata unui alt participant.

Detalii film

Titlu original: Spread
Titlu Romania: Playboy de L.A.
Regia: David Mackenzie
Scenariu: Jason Dean Hall
Producatori: Jason Goldberg, Peter Morgan, Ashton Kutcher
Cast: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sarah Buxton
Maria Conchita Alonso. Sonia Rockwell, Shane Brolly, Hart Bochner
Studio: Barbarian Films
Gen: Comedie
Data lansare: 21.08.2009
Durata: 97 min

spread 1

Sinopsis

Tanar inalt, frumos si revoltator de atragator ofer doamnelor sex si distractie, in schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevarat Playboy de L.A. Faceti cunostinta cu Nikki (Ashton Kutcher), un tanar lipsit de inhibitii si orice urma de moralitate, care stie foarte bine ce vrea de la viata. Dupa un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate si disponibile, Nikki pare in final sa-si gaseasca locul in viata Samanthei (Anne Heche), o avocata de succes, superba in pofida varstei si capabila sa-i ofere mai mult decat ar fi putut visa el vreodata.

spread 2

Tocmai cand se instalase confortabil in fabuloasa vila a Samanthei, ironia sortii il face sa-si piarda capul tocmai dupa o chelnerita care-i impartaseste “principiile sanatoase”. Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy si versata ca si el, ii intuneca ratiunea si il da complet peste cap. Prins intre dragoste si bani, el este nevoit sa faca o alegere nu tocmai usoara: luxul de a se indragosti sau luxul pe care i-l ofera alte femei in schimbul libertatii si a prestatiei din dormitor?

Trailer Spread

Din 21 august, un irezistibil Playboy de L.A. vine in cinematografe, intr-o comedie extrem de sexy si provocatoare!

45 COMENTARII

  1. Demi Moore
    Celebra actriţă a început la data de 21 aprilie 2008, filmările la „Bunraku“, alături de Woody Harrelson şi Josh Hartnett. După „Cold Mountain“, o altă producţie americană a adus în România o distribuţie selectă de la Hollywood: timp de aproape două luni, Demi Moore, Woody Harrelson şi Josh Hartnett au filmat in cadrul studiourilor MediaPRO de la Buftea, pentru producţia gen „Sin City“, amintita mai sus.

  2. eu zic ca Demi Moore. dar suteti slbi la fime mai uitativa la wan wilder comedi tari man luati atitudine nu fiti gaini .vreau oameni nu dinaia care sunt frecati mereu de gay

  3. eu zic ca Demi Moore. dar suteti slbi la fime mai uitativa la wan wilder comedi tari man luati atitudine nu fiti gaini .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.