Concurs: Rock pentru Totdeauna

31

In anii ’80 a inceput epoca rock-ului. Atunci s-au nascut legendele, visatorii si mai ales, muzica ce i-a unit pe toti. Rock Pentru Totdeauna iti dau ocazia sa ii vezi pe Tom Cruise, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige si Alec Baldwin cantand cele mai frumoase melodii rock ale trupelor Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake.

ROA 70x100 RO 460x657 Concurs: Rock pentru Totdeauna

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane la Rock Pentru Totdeauna, valabile la Cinema City Sun Plaza www.cinemacity.ro

Intrebarea este:

Acest actor intrepreteaza in Rock of Ages un rocker legendar: Stacee Jaxx. A fost de 3 ori nominalizat la Premiile Oscar pentru Nascut pe 4 iulie, Jerry Maguire si Magnolia si este iubit in toata lumea pentru rolurile in filme de actiune ca: Top Gun, Ultimul Samurai sau seria Misiune Imposibila. Cum il cheama pe acest actor:

1. Bruce Willis
2. Christian Bale
3. Tom Cruise

Rock Pentru  Totdeauna, o productie Warner Bros. Pictures distribuita de MediaPro Distribution. In cinematografe din 22 iunie.

31 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.