Concurs – Productii 3D

22

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului din Bucuresti si o invitatie de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Care dintre productiile 3D pe care le-ai vazut ti-au placut cel mai mult si de ce?

Scene from Avatar 2009 001 Concurs Productii 3D

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 2 septembrie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta icon biggrin Concurs Productii 3D

* Cei care sunt din Oradea sunt rugati sa mentioneze acest fapt o data cu postarea raspunsului.

22 COMENTARII

 1. Ice Age 3. Nu o sa uit, poate, niciodata cum intreaga sala de cinema parea integrata in actiunea filmului si in povestea de iubire dintre veverite – de exemplu,cand o multime de floricele roz “zburau” pe deasupra scaunului sau cand Scrat isi intindea nasucul sa “ne miroasa”. Superb!

 2. Tron Legacy pentru ideea filmului, un program care controleaza tot universul si pentru efectele speciale foarte reusite.

 3. Avatar 3D-e fantastic din toate punctele de vedere.Chiar m-a impresionat,pacat ca a tinut doar 2 ore jumatate. Puritatea culturii Na’vi,filozofia lor de viata,ideile frumoase,limbajul;Pandorra = un intreg univers marca James Cameron….acest film merita vazut de toata lumea oriunde, oricand, oricum !

 4. Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi.
  Surprinde distracţia, aventura şi umorul, o poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte(in format 3D).Johnny Depp e fermecator!

 5. Dpdv al productiei 3D, Avatar e cu multe clase peste aproape toate productiile 3D care l-au precedat. So, Avatar uber alles!

 6. Cred ca cel mai mult mi-a placut “Avatar”. Nu stiu daca e din cauza ca a fost primul film pe care l-am vazut in 3D, dar mi s-a parut spectaculos. De atunci am mai mers la productii 3D, insa niciuna nu mi-a mai lasat acelasi “gust”.

 7. Cel mai frumos film 3D “Strumpfii” desii putin banal la inceput, devine din ce in ce mai amuzant in umatoarele minute, filmul combina perfect animatia cu filmarea live-action, ceea ce parca il face mai palpitant .Strumpfiti-o la film si sigur o sa plecati mai veseli.

 8. Final Destination 4.La inceputul filmului a fost un moment cand o piulita/un surub parca venea spre noi.Toti ne am intors capul din reflex!

 9. Cu siguranta Calatorie spre centrul pamantului 3D a fost de altfel si primul film 3D pe care l-am vazut si m-a impresionat destul de mult, efectele sunt deosebite foarte reusite fluturi care ai impresia ca sunt langa tine, totul superb.

 10. Transformers 3. L-am vazut la IMAX 3D si a fost o experienta extraordinara! Parca eram in film si asistam la actiune, autobotii erau asa mari si impunatori… cred ca “de vina” era si ecranul imens de la Cinema City. Dar si filmul a fost facut special pentru o experienta 3D.
  Si as putea spune ca si My Bloody Valentine (primul film 3D pe care l-am vazut) a fost frumos…A fost amuzant ca tot incercam sa ma feresc cand arunca unul secera inspre mine… :)) Mi-a luat ceva pana m-am obisnuit cu ideea ca era doar un film…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.