Concurs pentru Hollywood Multiplex!

25

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Care este cea mai sexy actrita din lume?

megan fox 460x287 Concurs pentru Hollywood Multiplex!

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 15 iulie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta 😀

25 COMENTARII

  1. Dupa un research amanuntit si dupa ce am vazut ca Megan Fox a fost deja spusa (care, in mod normal, ar fi fost si prima mea alegere) am gasit-o pe cea care ar putea fi pe locul doi (nu imi permit sa spun ca ar imparti primul loc pe podium cu Megan Fox). Si aceasta este …. ei bine, inca incerc sa ma hotarasc intre Amber Heard (The Joneses – sexy, Drive Angry – foarte sexy) si Scarlett Johansson (care e sexy, dar in acelasi timp, parca am mai vrea si altceva).

  2. Dupa mine cea mai sexy e Jessica Alba. Chiar daca are un copil (si altul pe drum) arata grozav, este sexy fara a arata prea multa piele, este cuminte (n-a fost implicata in tot felul de scandaluri) si e familista…. Toate astea sunt sexy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.