Concurs cu dvd-uri de Valentine’s Day

9

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Fiul Nimanui si Doamna si Vagabondul

Desktop result 460x287 Concurs cu dvd uri de Valentines Day

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem amintirile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Care a fost cea mai frumoasa zi de Valentine’s Day si cum ti-ai petrecut-o?

romantic movie 460x312 Concurs cu dvd uri de Valentines Day

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 18 februarie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Concurs cu dvd uri de Valentines Day

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

9 COMENTARII

  1. Ziua mea este pe 14 februarie asa ca oricum in fiecare an primesc cadouri :))) Dar cea mai speciala a fost atunci cand am avut si pe cineva alaturi!

  2. O sa incerc si eu sa va povestesc in cateva randuri despre cea mai romantica zi de Valentine’s Day pe care am petrecut-o. In timp ce iubita mea era plecata pe la niste prieteni pe la ora amiezii… eu care eram acasa, am pregatit o masa aranjata foarte frumos, cu lumanari, sampanie, am pus si muzica romantica pentru a intra in atmosfera, iar cand a venit acasa a ramas placut surprinsa. La desert am servit-o cu prajitura ei favorita, in care i-am pus un biletel in care o indruma spre dormitor si sa caute sub perna. A fost foarte surprinsa si fericita in acelasi timp, deoarece a gasit un inel superb pe care cu greu l-am ales. Apoi am petrecut in continuare acel eveniment si pot sa spun ca a fost un Valentine’s Day de neuitat.

  3. Cel mai frumos Valentine’s day a fost acum cativa ani cand m-am indragostit pentru prima data. Pe vremea aceea nici nu stiam ca este ziua indragostitilor. Ea mi-a spus dupa prima intalnire.

  4. Mie de Valentine’s day imi place sa merg la munte cu prietenul meu. Si astea sunt cele mai frumoase zile de valentine’s posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.