[concurs] Cine iti recomanda filmele?

21

Update: Catalin si Glodeanu Natali au fost desemnati castigatorii concursului.

FILMETARI si Hollywood Multiplex te provoaca la un nou concurs! Tu ne raspunzi la intrebare, tare curioasa de felul ei, iar Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea) iti ofera 2 invitatii duble. Intrebarea suna in urmatorul fel:

Cine iti recomanda filmele?

Bine, bine, pe langa FILMETARI, adica noi :D. Te increzi in gusturile apropiatilor sau doar te interesezi pe partea de productie si restul vine de la sine?

hm [concurs] Cine iti recomanda filmele?

Castigatorii vor fi anuntati in acest articol, vineri 12 februarie, seara (articolul va fi updatat atunci) si trebuie sa ne trimita un email la contact@filmetari.com pana duminica (14 februarie) seara cu numele lor complet si confirmarea ca isi pot ridica biletele in saptamana urmatoare (invitatii valabile intre 15 – 18 februarie). In caz contrar se vor alege alti castigatori.

21 COMENTARII

 1. Urmaresc citesc magazine online de cinematografie, intru pe webiste-urile festivalurilor internationale, caut pe net(inclusiv filmetari.com), ma informez constant si continuu si sunt la curent cu noutatile cinematografice care ma intereseaza (regizori/ actori/ etc). Accept recomandari in special de la surioara mea 🙂 dar si de la prietenii care stiu ca sunt mari amatori de cinema si care au gusturi similare.
  🙂

 2. am 3 locuri de unde imi sunt recomandate filmele: prietenii de la facultate, o buna prietena care mi-a indoctrinat cu o cultura cinematografica de aproape 1 an incoace si voi. Ah era sa uit: depinde de trailer daca imi va place sau nu filmul.

 3. La scoala avem noi “orele” cand povestim ce filme am vazut. Deci pe langa FilmeTari, cei care dau ideile sunt colegii.

 4. In principal ma orientez (in afara de filmetari care au recomandari foarte bune) dupa trailer. Mai folosesc destul de des imdb.com si am o prietena foarte buna care e cinefila inraita si ma bazez pe recomandarea ei daca nu am timp sa ma documentez 🙂

 5. Pai in general iau in seama recomandarile prietenilor cu care stiu ca am ceva gusturi in comun, adica daca de exemplu filmul lui preferat e “Mean Girls” e posibil sa nu ma intereseze foarte tare filmul recomandat de amicul respectiv =)

  Si in rest, diferite site-uri (printre care si al vostru)

  Offtopic: I’m looking forward to Inception 😀

 6. In primul rand citesc saptamanal siteurile cinematografelor pentru a vedea ce a mai aparut nou, in ce zile sunt, la ce ore si chiar vreau sa felicit Hmultiplex ca au cea mai variata oferta, multe filme din care pot alege, apoi urmaresc traielerul pentru a vedea daca imi place, dupa care daca imi place ceva continui sapaturile intru sa vad cu cat este cotat si nu in ultimul rand siteuri speciale cu impresii despre filme cum este filmetari.com, face-ti o treaba buna.

 7. In cea mai mare parte Filmetari.com 😀 ..restul recomandarilor vin de pe la prieteni , IMDB si trackere.

 8. In afara de filmetari.com, din diverse reviste si de la “prieteni”. Daca ei zic : Du-te la It`s Complicated, eu ma duc la The book of Eli. Mi-am mai luat eu tepe cu sfaturile prietenilor.

 9. nu prea am nevoie de recomandari…am regizori/ actori preferati, ma interesez pe imdb, filmele asiatice. prezentate pe asiacinefil, ascult parerea persoanelor inteligente si cu un simt critic dezvoltat,ma interesez de festivalurile de film si cand am nevoie de filme de relaxare le cer parerea prietenilor..( filmele fara prea multa complicatie)..cam asta ar fi!!

 10. voi..in primul rand..filmetari.com..cu toate mail urile voastre si vecinul meu ..care nu uita sa ma atentioneze cel film tare a mai aparut sau ce film asteapta:P

 11. Cele mai tari fileme le recomandati voi filmetari.com si prietena mea imi mai recomanda filme deoarece o tine la curent vecinul ei cu cele mai noi filme.

 12. Din « maldarul » de pelicule, care apar pe piata, uneori, am reusit sa selectez si sa vad cateva, care, chiar mi s-au parut interesante… noroc cu cronicile din publicatiile on line sau site-urile agenda.liternet.ro, filme tari.ro. cinemagia.ro, cinemarx.ro, infofilme.ro, ubix.ro etc. pentru ca, altfel cautam eu, mult si bine…. Oricum, am constatat ca filmele cu adevarat bune, care nu sunt realizate neaparat pentru ‘entertainment’…, ci pentru a te face sa mai si gandesti si sa simti un pic, nu sunt promovate, in mod deosebit, si raman, undeva, intr-o semiobscuritate.
  Succesul filmelor romanesti, in tara, nu se afla, nici pe departe, la nivelul la care ar trebui sa se situeze. Aceasta nu inseamna, insa, ca trebuie sa i se adreseze reprosuri publicului autohton… Timp de 50 de ani, nu am vizionat decat filme romanesti, deci, ne era « sete » de filme straine. Am trait si perioada, in care ne-am uitat, de aproape 20 de ani de la Revolutie, numai la filme straine. Acum, avem sansa ca unii cineasti romani sa fie considerati de mare valoare. Sa nu-i ratam si sa-i ajutam sa creeze mai departe, ducandu-ne sa vedem filmele lor. Chiar daca beneficiaza de finantare, au nevoie si de un altfel de sprijin, psihologic – au nevoie de sustinerea publicului din Romania.

 13. In general verific pe forumul IMDB in principal pentru ca am acces la o comunitate mai mare si-mi pot face mai usor o parere generala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.