[Concurs] Cea mai frumoasa prietenie

23

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului din Bucuresti si o invitatie de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Care prietenie infatisata in filme, iti place cel mai mult si de ce?

prietenie [Concurs] Cea mai frumoasa prietenie

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 23 septembrie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta

* Cei care sunt din Oradea sunt rugati sa mentioneze acest fapt o data cu postarea raspunsului.

23 COMENTARII

 1. Seria Sex and the city este o dovada de prietenie intre femei, fiecare cu alte probleme totusi isi gasesc timp sa se vada sa isi povesteasca problemele, sa gaseasca solutii si chiar sa se si distreze impreuna.

 2. harry, hermione si ronnie. oricate greutati si incercari au trecut cei trei eroi, nimic nu i-a putut desparti. si sunt simpatici. ii iubesc

 3. Prietenia lui MORGAN FREEMAN (Carter) cu JACK NICHOLSON (Edward) din comedia “The Bucket List” (2007) e dupa parerea mea ce-a mai frumoasa prietenie,mai ales tinand cont ca tot filmul este despre asta !!!!

  Alta prietenie dar nu la fel de tare ca a celod din The Bucket List este a celor 2 din Pulp Fiction JOHN TRAVOLTA SI SAMUEL L. JACKSON care desigur se desfasoara sub alte circumstante.

  Iar din seriale, Californication, Hank Moody si Charlie Runkle e prietenia perfecta.

 4. cea mai buna relatie de prietenie este cea din Friends with Benefits. Cei doi sunt prieteni doar in ceea ce priveste sexul iar pe parcurs relatia deina mult mai sentimentala.

 5. Mie mi-a placut ideea din spatele filmului “Crossroads”, cu Britney Spears in rolul principal. 3 prietene de cativa anisori isi jura ca vor ramane mereu apropiate si ingroapa intr-o cutie tot ce le lega la acea data, planificand ca in noaptea absolvirii sa dezgroape “comoara”. planul le iese, dar ajung sa se redescopere d-abia intr-o calatorie cu masina prin SUA.

 6. Cea mai tare prietenie mi s-a parut cea dintre Will si cimpanzeul Caesar, acestia ramanandu-si loiali si in circumstante grele.

 7. Prietenia dintre Serena si Blair din Gossip Girl…Sunt prietene si rivale in acelasi timp insa nu s-ar parasi niciodata la greu.

 8. Imi place prietenia dintre Joanna Reed(Keira Knightley) si Alex Mann(Guillaume Canet) din filmul Last Night ,intrucat in ciudata faptului ca au aveau o istorie ,putin timp petrecut impreuna nu a afectat relatiile din prezent.

 9. Eu cred ca cea mai frumoasa prietenie este infatisata in filmul Jeux d’enfants. Este vorba de o prietenie dintre un baiat si o fata care se naste in copilarie si care dureaza toata viata si invinge orice obstacole. Relatia celor doi se transforma treptat intr-o iubire adevarata si rezista in ciuda relatiilor pe care cei doi le au si a vietilor separate. Din punctul meu de vedere o astfel de iubire exista si rezista doar daca la baza ei se afla o relatie de prietenie adevarata.

 10. prietenia dintre cei trei protagonisti din Brooklyn Rules mi s-a parut una dintre cele mai frumoase…adevarati prieteni care se sustin in cele mai importante momente din viata lor….(din Oradea)

 11. Cel mai mult m-a impresionat in filme, prietenia care poate sa existe intre oameni si animale. Prietenia dintre Hachiko si stapanul sau din filmul “A dog’s story” , m-a cutremurat de-a dreptul 🙁 Cine nu isi doreste o asemenea prietenie? (din Oradea)

 12. O prietenie foarte interesanta si totodata amuzanta mi se pare cea din serialul Seinfeld. Cei 4 prieteni Jerry, George, Elaine si Kramer sunt pusi in multe situatii comice sau delicate din cauza acestei prietenii, dar raman impreuna in ciuda tuturor problemelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.