[concurs] Ce film ai vazut cu jumatatea ta?

23

Care a fost ultimul film vazut alaturi de prieten/prietena/sot/sotie?

Poate ne spui si cand s-a intamplat acest lucru. Raspunde-ne printr-un comentariu pana marti, 1 iunie, si ai mari sanse sa te trimitem alaturi de jumatatea ta la Hollywood Multiplex. Si pentru ca te lasam pe tine sa alegi filmul la care vrei sa mergi afla ca cele 2 invitatii duble sunt valabile la orice film.

hm [concurs] Ce film ai vazut cu jumatatea ta?

Cei 2 castigatori vor fi contactati printr-un mail direct si trebuie sa raspunda in maxim 48 de ore, in caz contrar premiul fiind redistribuit altui participant. Bafta!

23 COMENTARII

 1. Ultimul film pe care l-am vazut cu iubita a fost Iron Man 2 acum 2 saptamani. Iar data viitoare cred ca o scot la un film romantic.

 2. Cruel Intentions (partea I ) ,pe care l-am revazut ulterior de N ori!A fost un film cu o poveste destul de interesanta,actori care si-au jucat foarte bine rolul (mai ales cei 2 frati vitregi Valmont)…
  Vi-l recomand!

 3. Ieri am fost la film cu prietenul meu si am vazut “The Losers”. O alegere neinspirata, filmul a fost cam plictisitor.

 4. Cruel Intentions (partea I ) ,pe care l-am revazut ulterior de N ori!A fost un film cu o poveste destul de interesanta,actori care si-au jucat foarte bine rolul (mai ales cei 2 frati vitregi Valmont)…Vi-l recomand!
  +1

 5. Ultimul film vizionat alaturi de prietenul meu fost “When in Rome” un film foarte dragut.Chiar aseara,acasa,cu popcorn si suc.

 6. Ultimul film azut cu iubitul meu a fost pe 17 martie,exact de ziua mea de nastere. Am fost impreuna la cinema si am vaut filmul “Valentine’s day” 😡

 7. ultimele filme vazute cu iubitul meu au fost aseara “transformers 2” si azi de dimineata “gladiatorul” 😀

 8. Ultimul film vazut cu sotul meu la cinema a fost “When in Rome” iar pe dvd (ca la Tv nu prea ai ce) am revazut “Feast of love”.

 9. Ultimul film vazut alaturi de prietenul meu a fost Clash of the Titans 3D saptamana trecuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.