[concurs] Aminteste-ti de mine

90

Daca esti femeie, cu siguranta iti plac povestile de dragoste. Asa ca profita de Luna Femeilor si spune-i iubitului sa te duca la cel mai romantic film al sezonului.

Daca esti barbat, stii bine ca luna asta e obligatoriu sa scoti cativa asi din maneca. Recucereste-ti iubita cu un gest romantic: invit-o la filmul Aminteste-ti de mine. Fii sigur ca te va rasplati…

Iar daca vrei si mai multa pasiune, MediaPro Distribution si FILMTARI.COM iti dau ocazia sa castigi o invitatie pentru doi la filmul Aminteste-ti de mine la Cinema Hollywood Multiplex si o seara romantica in Tandem Cafe (www.intandem.ro ).

Vei avea la dispozitie un separeu intim, numai pentru tine si perechea ta, unde poti sa-ti alegi muzica preferata si sa bei un pahar de vin rosu printre petale de trandafiri, la lumina lumanarilor. Raspunde la intrebarea de concurs pana pe 21 martie si cei mai norocosi castiga 5 invitatii duble la filmul Aminteste-ti de mine la Hollywood Multiplex si 1 seara romantica in Tandem Cafe oferita unui castigator din cei 5 cu invitatii la film.

Intrebarea este:

Cine este tatal personajului interpretat de Robert Pattinson in filmul Remember Me?

a) Pierce Brosnan
b) Bruce Willis
c) Anthony Hopkins

Perioada concurs: 8-21 martie
Desemnare castigatori: 22 martie
Numar premii: 5 invitatii duble la filmul Aminteste-ti de mine la Hollywood Multiplex si 1 seara romantica in Tandem Cafe oferita unui castigator din cei 5 cu invitatii la film

Detalii Film

Titlu original: REMEMBER ME
Gen: Romantic
Regia: Allen Coulter
Scenariul: Will Fetters
Distributia: Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Lena Olin
Producator: Trevor Engelson
Casa de productie: Summit Entertainment
Lansare in cinematografe: 12 martie 2010

O superba poveste de dragoste ia nastere in momentul in care Tyler (Robert Pattinson) o intalneste in cel mai neasteptat mod pe Ally (Emilie de Ravin), cea care avea sa-i schimbe viata pentru totdeauna.

Un tanar rebel in New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relatia tensionata pe care o are cu tatal sau (Pierce Brosnan), pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei sale.

In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, transformandu-se incetul cu incetul, simtindu-se deopotriva vindecat si inspirat de simpla ei prezenta. Iubirea lor ii deschide ochii, iar acum Tyler incepe pentru prima data sa constientizeze sensul vietii, sa simta fericirea adevarata. Insa, tocmai circumstantele in care s-au cunoscut incep acum sa le ameninte relatia.

Remember Me este un film memorabil despre puterea dragostei si importanta aprecierii vietii prin pasiune si respect pentru fiecare moment. Din 12 martie, in cinematografe!

Vizionati trailer:

90 COMENTARII

 1. Tatal personajului interpretat de Robert Pattinson in filmul Remember Me este: Pierce Brosnan.

 2. Tatal personajului interpretat de Robt Pattinson in Remember Me este: Pierce Brosnan

 3. Tatal personajului interpretat de Robert Pattinson in filmul Remember Me este: Pierce Brosnan.

 4. Tatal personajului, interpretat de Robert Pattinson in filmul “Remember Me”, este Pierce Brendan Brosnan, actor de film irlandezo-american. Este unul dintre cei mai cunoscuti din bransa, datorita mai multor roluri interpretate in postura de “James Bond”; totul a pornit, de fapt, de la inlocuirea celebrului Roger Moore.
  Brosnan este si un cunoscut activist pentru protectia naturii, membru al organizatiei “Sea Shepherd Conservation Society
  Scolit la “London Drama Centre”, Brosnan a debutat pe scena londoneza, in 1976, si a inregistrat prima sa aparitie, intr-un film, in “The Long Good Friday”, patru ani mai tarziu. Publicul american avea sa-l cunoasca pe tanarul actor “fermecator si muschiulos”, in 1985, cand a aparut in mini serialul “The Manions of America”. In anul urmator, a fost distribuit in rolul eroului din serialul saptamanal “Remington Steele”. Brosnan si-a “cimentat” statutul de important protagonist intr-o varietate de roluri, diverse, de la cel interpretat in filmul “Robinson Crusoe” (1996), la sufocantul profesor, care intalneste o soarta ridicola in “Mars Attacks!” (1996) sau la un contagios vulcanolog in incercarea de a salva orasul amenintat de un vulcan in “Dante’s Peak”(1997).
  Brosnan si-a extins, de curând, activitatea în industria cinematograficã prin inaugurarea propriei companii de productie, “Irish Dream Time”. In cadrul primului proiect al studioului sãu, “The Thomas Crown Affair” (Aventurã în doi), el este atat producator, cat si erou principal; pelicula a fost bine primita, atât de critici, cât si de public.
  Pe lângă extraordinara sa carieră cinematografică, Brosnan şi-a asumat cu pasiune rolul de conducător în unele probleme de mediu, fiind implicat, în mod activ, în mai multe organizaţii ecologiste şi un suporter al drepturilor mamiferelor marine. De asemenea, a avut un rol important în lansarea şi fondarea organizaţiei “National Women’s Cancer Research Alliance”; în prezent, ocupă functia de director de companie pentru “Entertainment Industry Foundation”, ramura caritabilă a industriei de divertisment care a adunat şi distribuit fonduri de 45.000.000 de dolari in cursul anului 2009, spre exemplu.

 5. Personajul care joaca rolul tatalui lui Robert Pattison este interpretat de Pierce Brosnan

 6. “Aminteste-ti de mine” este o poveste reala si captivanta despre puterea dragostei si importanta pretuirii fiecarei clipe.
  Un tanar rebel din New York-ul zilelor noastre, Tyler, este puternic afectat de relatia tensionata, avuta cu tatal sau – Pierce Brosnan (Charles Hawkins) -, pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei sale. In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, “metamorfozandu-se”, incetul cu incetul, simtindu-se, in egala masura, vindecat si inspirat de simpla prezenta….feminina.
  Pentru prestatia din « Aminteste-ti de mine », Pattinson a fost felicitat de partenerul sau de filmare/tatal, Pierce Brosnan, care a declarat, in repetate randuri, ca tanarul actor a realizat un rol de exceptie, de care ar trebui sa fie foarte mandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.