[concurs] Alege un punct de pe hartã!

18

Update: Câştigãtorii sunt Buga Daniel şi Dida!

… şi transformã-l în platou de filmare pentru un film la Hollywood! Dragi vizitatori şi vizitatoriţe FILME TARI, începutul de sãptãmânã şi-a fãcut simţitã prezenţa, aerul proaspãt ne-mbie simţurile şi mã gândeam ca dupã o plimbare în parc, meritã vãzut şi un film. La cinematograf, bineînţeles! Hollywood Multiplex iţi oferã, ca de obicei, douã invitaţii duble la film, dar trebuie sã ne şi raspunzi la o intrebare pentru a putea intra în posesia lor:

În ce loc din România ai vrea sã vezi realizat un film pentru Hollywood
? Nu existã un rãspuns greşit aici. Alege un loc în care te-ai simţit bine, o fãrâmã de pãmânt în care frumosul întâlneşte divinul, poate fi locul copilãriei tale, o impresie de vacanţã, o dorinţã… orice! Da, am vãzut cât de cristalinã poate fi apa insulelor exotice, l-am tot deranjat pe Dracula în sânul Branului, dar avem o grãmadã de locuri frumoase în ţara asta, locuri gata sã fie apreciate şi admirate la adevãrata lor valoare!

hm [concurs] Alege un punct de pe hartã!

Câştigatorii vor fi anunţaţi în acest articol, sambata 27 martie, seara (articolul va fi updatat atunci) şi trebuie sa ne trimitã un e-mail la contact@filmetari.com pânã duminicã (28 martie) seara cu numele lor complet şi confirmarea cã îşi pot ridica biletele în sãptãmâna urmãtoare (invitaţii valabile între 29 – 1 aprilie). În caz contrar se vor alege alţi câştigãtori.

18 COMENTARII

 1. Nordul Moldovei cu manastirile superb pictate.

  PS: de data asta nu particip la concurs dar nu am rezistat tentatiei de a posta 😉

 2. Un loc bun este campia Baragan.Conform legendelor locale, in pamanturile campiei se afla ingropate numeroase comori pazite de blesteme crunte. Se poate face un film horror destul de bun acolo.

 3. In Piatra Neamt. In zone moldovei oricum. sunt zone foarte frumoase, si orasul PN este super. acolo chiar ar merge un film facut. sunt multe peisaje frumoase, muntele… pff..

 4. PE MALUL DUNARII, LA GIURGIU, UNDE M-AM NASCUT EU SI AM MULTE AMINTIRI PLACUTE. ESTE UN FLUVIU MINUNAT.

 5. Un loc de filmare in Romania….Avem atat de multe de transpus intr-un film si sa alegem un singur loc….Bucurestiul -trecut,prezent si viitor…Desi pare banal ca oras,trebuie sa vedem magia lucrurilor mai putin aratate celor care nu locuiesc aici.

 6. In imprejurimile orasului Oradea. Am mers acolo mai demult la niste rude si sunt o mie de locuri frumoase… Baile Felix, am fost si undeva prin munti la o pestera neamenajata… e si aproape de cimitirul vesel de la Sapanta. Plus ca Oradea este in sine un oras extraordinar, cu niste oameni minunati.

 7. Eu as alege o locatie din Ardeal,mai exact zona din prejma orasului Satu Mare,unde se afla si micul sat unde am copilarit,Sanislau.
  Nimic nu se compara cu personalitatea relaxata si placuta a ardelenilor si cu apropierea dintre oras si salbaticie ,decor perfect pentru orice tip de film,dar mai ales unul horror datorita peisajelor de o frumusete rara care par prea perfecte pentru a nu ascunde ceva intunecat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.