3 COMENTARII

  1. Un thriller ar trebui să aibă multe alte aspecte pe lângă, să zicem, misterul pe care îl creează. Nu ar trebui să se rezume doar să creeze un mister superficial, cât mai complicat ca să inducă publicul în eroare şi fără a spune nimic altceva, fără a se referi la nimic, fără a transmite un mesaj. Adică nu mi se pare nimic interesant la un thriller care spune o poveste cu multe întămplări şi multe întorsături de situaţie doar de dragul de a o spune, fără a transmite nimic altceva prin intermediul acelor întâmplări.

    Şi un exemplu ar fi “marele” Inception, în care toate personajele se învârt în filmul ăla haotic aşa, ca orbii după ce le spune diCaprio. Filmul nu vrea să transmită nimic altceva, nu are referiri ascunse, etc. El doar îi arată pe ăia cum se plimbă peste tot şi gata. Se rezumă la atât. Pentru mine filmele astea nu funcţionează.

  2. a, contras, iti urmaresc vlogul, deci poate intelegi ca nu e personal. 21 jump street (filmul) a aparut de mult pot sa-ti spun ca l-am vazut la cinematograful Odeon din Cluj si e un film tare. atat. succes in continuare. Best of the best.

  3. intr-un thriller trebuie surprins esentialul adica suficient cat sa arate o parte din cele mai bune secvente ale sale , trebuie sa arate actori , sa nu îi lase pe consumatori de filme săşi facă o impresie greşită de la bun început . Un thriller nu trebuie să contina prea mult sau prea puţin , trebuie să contină suficiente idei pentru ai face pe consumatori de filme sa se gândească la toată povestea şi înţelesul filmului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.