Cele mai tari personaje!

18

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului din Bucuresti si o invitatie de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Care este personajul tau preferat de film si de ce?


tacerea mieilor 460x345 Cele mai tari personaje!

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 30 septembrie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta

* Cei care sunt din Oradea sunt rugati sa mentioneze acest fapt o data cu postarea raspunsului.

18 COMENTARII

 1. Jack Torrance în “The Shining”, acest personaj urcând muntele agonic al nebuniei în cel mai natural mod posibil, graţie lui Jack Nicholson.

 2. Personajul meu preferat de film este John Kramer ( Jigsaw ) din seria SAW. Motivul este unul foarte simplu: imagineaza-ti cum e posibil ca o persoana sa fie pe prima pozitie in lista most wanted a politiei pentru crima, sa se faca vinovat de acuzele aduse, dar totodata sa nu fi ucis niciodata pe nimeni.
  Interesting, huh ? 😀

 3. Hachiko: A Dog’s Story,nu stiu daca se poate socoti ca si personaj dar mi-a palcut atat de mult si m-a impresionat asa de tare incat am tinut mortis sa il includ pe acest caine minunat in categoria celui mai bun personaj!!Cu o poveste simpla si banala la prima vedere acest film puncteaza serios la capitolul emotie si iti transmite multe sentimente pe parcursul sau prin acest catel adorabil, prin loialitatea sa dusa la extrem.
  Hachi ar merita un Oscar pentru expresivitatea sa si pentru rolul jucat foarte bine 🙂

 4. 1- Personajul de care m-am atasat fara sa vreau este, Joker, cel din “The Dark Knight”.
  Urmaream filmul si ma miram cat de bine poate sa joace Heath Ledger, imi venea sa il revad iar si iar fara sa mai tin cont de pretul biletului. Apoi,cand a venit vestea ca Heath a murit,am ramas atasat de acel Joker, si atasat o sa raman pana cand un alt actor relativ “tanar” o sa reuseasca sa joace asa Si sa provoace un shoc de acelas calibru. INCREDIBIL, BREATH TAKING, FOR COLLECTIONS,in my opinion…

  2- Iar ca personaj pozitiv de care am ramas uimit tot din cauza a cat de bine a jucat,este exceptionalul FORREST GUMP, Tom Hanks a facut pe “retardatul” incredibil de bine si natural, genial.

  GENIALE AMBELE PERSONAJE!

 5. Jack Nicholson in “One Flew over The Cuckoo’s Nest”, un personaj care in urma condamnarii la inchisoare, reuseste sa scape de aceasta, declarandu-se nebun, iar ajuns in ospiciu incearca sa le induca celorlalti pacienti o stare de bine, in ciuda ororilor la care sunt supusi de catre asistenta-sefa.O interpretare geniala, premiata pe masura.

 6. Russell Crowe in ” A Beautiful Mind” interpretandu-l pe John Nash. A reusit sa intre in mintea si sufletul lui John Nash, laureat in economie al Premiului Nobel. Toata viata John Nash a fost obsedat de gasirea unei idei originale care sa-i asigure mostenirea.

 7. Rocky Balboa(Sylvester Stallone) deoarece curajul şi perseverenţa lui Rocky, atât pe ring, cât şi în viaţă, au născut speranţe în sufletul a milioane de oameni.

 8. Marvin Mange (ROB SCHNEIDER) joaca un rol extrem de haios in Animalul, depasindu-si toate barierele fizice si mentale in acest film. Secventa lui Rob cu capra a fost mortala si au ras pana si cei care filmau.

 9. Teddy Daniels (Shutter Island) -pt ca este interpretat de di Caprio si pt ca m-a captat si mi-a mentinut viu interesul pana la final

 10. Julia Roberts in “Erin Brocovich”,o femeie extraordinar de ambitioasa care nu se da in laturi de la a-si intretine familia si a ajunge la un nivel mai inalt

 11. Brad Pitt in filmul “The Curious Case of Benjamin Button” – un personaj atat de complex, care desi traieste o poveste ireala, face ca totul sa para atat de adevarat…
  (din Oradea)

 12. Evan din The Butterfly Effect: pentru ca schimba trecutul (iar si iar…) pentru a putea fi cu cea pe care o iubeste, iar in final, cand ajunge la concluzia ca nu poate sa o salveze, se sacrifica pentru ea.

 13. Julie din filmul Julie & Julia pentru ca mi-a amintit ca fericirea vine din lucrurile simple si ca daca crezi in tine nimic nu te poate dobora.

 14. personajul meu preferat a devenit “the driver” din recentul film Drive: un personaj aparte-“a real hero human being” (din Oradea)

 15. Un personaj extraordinar este forrest gump,interpretat de Tom Hanks in filmul cu acelasi nume.
  Forrest este dovada ca orice se poate,daca exista vointa si asta indiferent de micile dezavantaje cu care a pornit in viata.Un personaj despre care mi-e greu sa cred ca ar putea exista in viata reala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.