Cei Trei Muschetari: Concursul

40

Pentru orice legenda, exista un nou inceput. Orlando Bloom, Milla Jovovich, Christoph Waltz, Logan Lerman si Matthew Macfadyen dau viata celebrelor personaje ale lui Alexandre Dumas, pentru prima oara in high-deffinition 3D. MediaPro Distribution iti aduce Cei Trei Muschetari 3D, intr-o ecranizare spectaculoasa, de la producatorii Resident Evil.

Poster Cei Trei Muschetari 460x654 Cei Trei Muschetari: Concursul

Raspunde la intrebare si poti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane la filmul Cei Trei Muschetari 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti.

Cine il interpreteaza pe Ducele de Buckingham din Cei Trei Muschetari?

a. Matthew Macfadyen
b. Orlando Bloom
c. Christoph Waltz

Cei Trei Muschetari 3D, un film distribuit de MediaPro Distribution. Din 14 octombrie, suntem toti pentru unul si unul pentru toti.

40 COMENTARII

  1. Raspunsul este Orlando Bloom.Mi se pare o alegere nepotrivita.As fi ales un alt actor sa joace rolul acesta dar astept sa vad cum se descurca.

  2. …..oameni buni….mie nu imi place actorul asta nici sa ma bateti pana la inconstienta…..nu ii contest calitatile….pur si simplu , din punctul meu de vedere, nu prea “o arde” bine in d’astea cu actoria. Iar la prima vedere pare un copil neajutorat, cu mana intinsa in coltul strazii, cersind mila si paine…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.