Castiga DVDuri cu ProVideo!

5

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Underworld: Lumea de Dincolo si Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor.  

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

colaj provideo result 460x287 Castiga DVDuri cu ProVideo!

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 23 iunie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Castiga DVDuri cu ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

5 COMENTARII

  1. Cele doua filme sunt printre cele mai preferate si mi-as dori tare mult sa le am si in acest format.

  2. pentru ca primul Sherlock Holmes are o continuare poate chiar mai buna iar Downey e la fel de carismatic iar in ce priveste Underworld inca n-am vazut proaspatul film lansat din cadrul francizei.

  3. pentru a avea la indemana un film de colectie cum ar fi sherlock holmes cand mi’as dori sa revad filme de calitate

  4. Stiu ca a trecut 23 iunie si nu se mai ia in considerare comentariul meu , dar le doresc succes tuturor celor care au participat . In legatura cu cele 2 filme , nu pot sa spun decat ca Sherlock Holmes 2 , este unul dintre cele mai tari filme psihologice/actiune vazute , iar dupa Piratii din Caraibe , acesta este filmul meu preferat de , iar pe Robert Downey Jr , il consider unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale , primul dupa parerea mea este Johny Deep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.