Bedtime stories (2008)

9

Îmi plac basmele şi desenele animate, acesta este motivul pentru care mi-a plăcut acest film. Nu este cine ştie ce, dar merge văzut măcar o dată. Adam Sandler nu mi se pare a fi un actor bun, dar pentru genul ăsta de filme să zicem că se descurcă cât de cât. E un film de duzină, pe care poţi să îl vezi într-o vineri seară, când nu vrei altceva decât să stai liniştit şi să leneveşti în faţa televizorului sau calculatorului. Povestea e ok, o puteau exploata mai mult. Aş revedea „Bedtime stories” numai pentru Bugsy, porcuşorul de guineea cu ochii cât cepele. Mi s-a părut prea tare. I love him :D. În orice caz, filmul are o morală cât se poate de adevărată: ne scriem singuri propriile poveşti de viaţă.

bedtime stories 1229721032 3 20081 150x150 Bedtime stories (2008)Povestea sună cam aşa: A fost odată ca niciodată, un proprietar de motel pe nume Marty Bronson. Şi proprietarul nostru de hotel avea doi copii, o fată şi un băiat: Wendy (Courtney Cox) şi Skeeter Bronson (Adam Sandler). Într-o zi, nefiind un om de afaceri prea priceput, Marty se văzu nevoit să îşi vândă motelul unui anume Barry Nottingham, care îi promite că îl va pune pe Skeeter să conducă afacerea când va deveni adult. Anii trec, motelul devine un hotel mare şi frumos, însă Skeeter, în ciuda devotamentului său nu este decât un simplu om de servici. Pentru că avea probleme, sora lui îi cere să aibă grijă de copiii săi timp de o săptămână. Într-o seară, Skeeter le spune copiilor o poveste de culcare.

Download subtitrare “Bedtime stories” in curand.

adam sandler 150x150 Bedtime stories (2008)În mod misterios, acesta îşi dă seama că povestea spusă nepoţilor său devine realitate. Dorind să îşi schimbe viaţa, acesta încearcă să profite cât mai mult de pe urma acestei descoperiri. Ceea ce nu realizează Skeeter imediat, este că nu el avea darul de a face poveştile să devină realitate, ci copiii. Totul devine mai interesant când observă că trebuie să fie atent cu ce rostesc nepoţii lui.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. “Adam Sandler nu mi se pare a fi un actor bun”…de unde?:)) Daca asa impresii ai….naspa. E printre cei mai buni daca nu cel mai bun. Filmul nu l’am avzut…astept sa apara o varianta decenta….

  2. “În orice caz, filmul are o morală cât se poate de adevărată: ne scriem singuri propriile poveşti de viaţă.” Total de acord.
    Intr-adevar, filmul asta merge vazut inainte de culcare, e usurel si dragut (daca se poate spune asa). 🙄 Sandler e facut pt comedii, asa ca merge la fix. 😉
    Cat despre porcusor, este un dulce! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.