Battle in Seattle (2007)

1

Actori: Michelle Rodriguez, Woody Harrelson, Charlize Theron, André Benjamin, Ray Liotta,

Sunt ceva nume grele in randurile actorilor ce joaca in acest film. Un film inspirat dintr-un caz real, care contine chiar si imagini de la acele evenimente ce s-au petrecut in Seattle in anul 1999 cu ocazia reuniunii WTO (World Trade Organization). Unul din filmele bune ce le-am vazut in ultima vreme, pastrat special pentru weekendul acesta, ca film model. Sunt multe decizii luate la nivel inalt despre noi, oamenii simplii, habar nu avem. Sunt insa cativa oameni care au habar de ele si incearca sa se faca auziti atunci cand libertatile ne sunt luate, cand natura este distrusa pentru avantaje economice sau cand unele zone sunt defavorizate. Ei sunt acei protestatari despre care auzim la televizor la mai toate reuniunile mondiale/la nivel inalt.

Acum 11 ani, la intalnirea de la Seattle prostestatarii doreau sa incerce inca odata sa fie auziti, daca nu de liderii lumi atunci macar de mass-media. Alaturi de protestatarii WTO s-au alaturat si localnicii care erau in greva. Fortele de ordine au actionat impotriva oamenilor ce trebuiau sa-i protejeze iar conflictul a degenerat. Filmul “Battle in Seattle” spune povestea unui “razboi” ce a schimbat “drumuri” importante in economia mondiala si da, prin actori, exemple de intamplari din viata oamenilor prezenti la evenimente. In film va sunt prezentati atat reprezentanti ai protestatarilor precum si politisti din fortele de ordine, iar lucrul cel mai important este ca imaginile filmate de regizor alterneaza cu cele filmate de televiziuni in acele momente. Care au fost urmarile acelor episoade si ce s-a schimbat de atunci veti afla urmarind tot filmul.

Download subtitrare “Battle in Seattle” click aici.

Pe mine m-a impresionat filmul, nu stiam de acele incidente, iar regizorul a stiut sa puna in scena aproape perfect filmul. Si mai cred ca si actorii si-au facut treaba de minune, cu niste necunoscuti parca n-ar fi iesit la fel. Sper sa va placa.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. sa fim atenti la cariera lui channing tatum care se anunta marele star al anului 2009 adik dupa step up,,,stop loss,,battle in seattle,,va aparea in cateva filme asteptate si va fi rol principal::Fighting,Dear John,,si va fi rol principal in unul din cele mai asteptate filme ale anului 2009..G.I. Joe: Rise of Cobra….acest film a fost pt mine chiar dak am si eu o varsta(18 ani) chiar emotionant ……adik sa vezi atatea lupte practic din cauza lacomiei unor oameni…..sa vezi cum o femeie pierde un copil din cauza violentei si a neatentei……a fost un film mare……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.