Batman v Superman 2016: O bucurie plină de ură

2

Batman v Superman sau “Bruce Wayne meets Clark Kent”, cum ar spune Lex Luthor facand filmului, inca din trailer, un review de o propozitie. 

Dawn of Justice este infruntarea oamenilor care poarta aceste costume si motivul pentru care filmul este cea mai criticata realizare Batman sau Superman din ultimii 10 ani. Este lupta dintre oamenii care imbraca aceste costume si nu despre eroii care fac o lume mai buna. Batalia, dar si intreg scenariul, este ca un meci de fotbal in care pana si comentatorii tin cu echipa gazda. Trec orele si notele de pe imdb si rottentomatoes cresc in volum si scad in aprecieri.

batman v superman 1 460x259 Batman v Superman 2016: O bucurie plină de ură

Cunoscut pentru rautatea din filmele sale, Zack Snyder — amintiti-va filmele 300, Watchmen, Sucker Punch sau Man of Steel – are presiunea punerii in acelasi ring a doua dintre cele mai iubite personaje ale copilariei lumii si duce la capat cu brio jobul pentru care a fost angajat. Imagineaza-ti ca intr-o zi cineva decide sa existe o bataie intre cainele tau si pisica familiei. Nu ti-ai fi dorit sa se intample, sigur o sa te uiti, te bucuri cand se termina si normal ca nici lupta nu este prea grozava.  

Mergeti sa vedeti acest film. Cred ca cinematograful modern a fost inventat pentru astfel de filme. Fanii genului vor privi realizarea ca pe o bucurie. 

batman v superman 2 460x230 Batman v Superman 2016: O bucurie plină de ură

Ceea ce se pastreaza din “The Dark Knight” — cel mai bun film din ultimii 20 de ani (nota 9 pe imdb din 1,6 milioane de voturi) este functia de producator executiv al lui Cristopher Nolan, compozitorul muzical si usoara comparatie intre Joker si Lex Luthor jucat perfect de Jesse Eisenberg.

Wonder Woman, aceasta sora a lui Captain America, aka Gal Gadot (fosta Miss Israel in 2004) isi face frumoasa aparitie pe melodia “Is she with you?” — Hans Zimmer & Junkie XL si ne pregateste pentru filmul dedicat din 2017. 

batman v superman 3 460x259 Batman v Superman 2016: O bucurie plină de ură

Warner Bros. si-a dorit un film care sa deschida perspectiva celorlaltor personaje din Justice League — Aquaman, The Flash, Wonder Woman si Cyborg, iar dupa 10 filme Batman si 6 Superman era si momentul. La inceputul lui mai o sa vedem replica Marvel cu Captain America v Iron Man, iar cu Batman ne mai vedem pe 5 august in Suicide Squad.

La final o intrebare: stiti pe cineva care dintre Batman si Superman l-ar alege pe Superman?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.