Arthur Newman (2013)

0

Arthur Newman este o poveste care prezintă ideea de a “fugi de acasă” pentru cei care au trecut de mult de vârsta copilărei. Subiectul este, din punctul meu de vedere, unul absolut original ce îmbină 2 sentimente contradictorii la fel de puternice: fuga de responsabilități și dragostea pentru familie. Comedia și drama merg mână în mână în acest film și au fost personificate de către Colin Firth, care reprezintă partea dramatică pe care și-a dovedit-o de fiecare dată prin profunzimea stilului actoricesc, și Emily Blunt care este cunoscută pentru rolurile tragi-comice din filme ca The five-year engagement sau Salmon fishing in the Yemen.

arthurnew1 Arthur Newman (2013)

Filmul începe cu Wallace Avery (Colin Firth) care achiziționează o noua identitate, pe cea a unui californian mort pe nume Arthur J. Newman. Nimic nou până acum însă planul lui Wallace era unul mult mai complex. Acesta și-a înscenat propria dispariție pentru ca rudele lui să-l creadă mort și a plecat spre localitatea Terre Haute să ocupe un post de antrenor de golf. Pe drum o întâlnește pe Michaela aka “Mike” (Emily Blunt) și descoperă că aceștia au ceva în comun: niciunul dintre ei nu umblă cu acte “în regulă”. Cei doi dezvoltă o poveste de dragoste disfunctională și ajung să afle adevărul despre trecutul lor.

arthurnew3 Arthur Newman (2013)Regia lui Dante Ariola nu este una excepțională dat fiind faptul că regizorul nu s-a mai ocupat de lungmetraje până acum, însă scenariul lui Becky Johnston, scenarista nominalizată la premiile Oscar, este unul din puținele aspecte originale și de interes ale filmului. Filmul va avea premiera în cinematografele mioritice pe 14 iunie 2013.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.