Admission (2013)

1

Paul Weitz este cunoscut pentru filmul Little Fockers  dar poate și mai cunoscut pentru primul film din seria American Pie. De data aceasta, regizorul ne-a adus o comedie ușor diferită. Admission prezintă procesul prin care elevii de liceu care candidează pentru Princeton reușesc să intre…sau nu. Fanii filmelor și emisiunilor de comedie îi recunosc cu mare ușurință pe Paul Rudd (Knocked Up, Anchorman) și Tina Fey (SNL).

admission 707384l Admission (2013)Portia Nathan (Tina Fey) este unul dintre ofițerii responsabili cu admiterea pentru Princeton University din New Jersey. Această slujbă presupune ca ea sa decidă care canditat să fie admis și care nu, iar pentru universitatea cu cel mai mare număr de aplicanți din SUA, aceasta nu este o decizie ușoară. Problema apare când Princeton cade pe locul al doilea iar Portia trebuie să plece în căutare de noi candidați, prezentându-le elevilor de liceu oferta universității. Ajungând la New Quest, un liceu nonconformist condus de John Pressman (Paul Rudd)Portia este uimită să vadă că un singur elev este interesat să urmeze o facultate. Surpriza cea mare a fost să afle că acel elev, Jeremiah Balakian (Nat Wolff), este chiar fiul ei pe care l-a abandonat în tinerețe. De aici, Portia încearcă din răsputeri să-l ajute pe Jeremiah să intre la Princeton, riscându-și chiar și locul de muncă.

admission still 10 Admission (2013)Filmul este unul comercial, însă cu un final ușor diferit față de filmele cu care am fost obișnuiți. Regia lui Weitz nu pare a fi una extraordinară, ci chiar mediocră, iar dacă acest film va avea succes, va fi datorită actorilor cunoscuți și a scenariului lui Karen Croner, adaptat după romanul cu același nume aparținând lui  Jean Hanff Korelitz.  Filmul va avea premiera în cinematografele mioritice pe 12 aprilie 2013.

Vizionați trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.