Adam Sandler sau DiCaprio cu ProVideo!

4

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: J Edgar si Jack si Jill.  

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

colaj premii result 460x287 Adam Sandler sau DiCaprio cu ProVideo!

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 12 mai! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Adam Sandler sau DiCaprio cu ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

4 COMENTARII

  1. vreau sa am in casa filme care sa le pot urmari si peste ani sa-mi aduc aminte de ele cu drag ma refere la comedia cu Jack si Jill…Filmul J.Edgar nu am apucat sa-l vad si mi-as dori pentru ca am citit despre el si mi sa parut interesant

  2. Imi doresc foarte tare sa vad filmul cu J. Edgar,nu am apucat sa il vad la cinema si din cate am inteles este un film bun,memorabil,pe care il poti vedea si revedea oricand cu aceeasi placere,si cum regizorul filmului este nimeni altul decat Clint Eastwood si rolul principal il joaca Leonardo DiCaprio,unul dintre actorii mei favoriti,sunt si mai motivata sa imi doresc acest dvd!!
    Cat despre filmul Jack si Jill nu pot spune mare lucru doar de Adam Sandler,care din punctul meu de vedere este sau era,pana la rolul asta,un actor de comedie bun….Nu am vazut nici acest film dar din trailer am fost sigura ca este o porcarie si nici nu m-a batut gandul sa il vad…..
    Toate cele bune!!!

  3. diCaprio deoarece Adam Sandler s-a ramolit de tot,in schimb leonardo e in apogeul carierei!

  4. Imi doresc dvd-urile pentru ca vreau sa vad J.Edgad. Din pacate nu am apucat sa-l vad in cinema si nimic nu e mai placut decat o sambata sau duminica seara petrecuta acasa, in fata unui film bun, cu un castron plin de popcorn in fata. Iar pentru relaxare, merge de minune noul film al lui Adam Sandler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.