Actorul momentului [concurs]

54

Poti castiga unul dintre cele 2 bilete duble (2 persoane) la unul dintre filmele care ruleaza la Hollywood Multiplex, daca ne dai un raspuns la cerinta de mai jos.

Cine este actorul momentului?

(indiferent de motivul pentru care-l nominalizezi: prezenta in numeroase filme recente sau prestatiile din ultima perioada/an)

actorul momentului 460x368 Actorul momentului [concurs]

Vom tine cont si de explicatii, iar cei mai norocosi 2 respondenti vor fi contactati printr-un mail direct pana sambata 14 august si vor trebui sa confirme faptul ca vor merge la cinematograf pana in ziua urmatoare.

54 COMENTARII

 1. Actorul momentului este Ashton Kutcher,un actor tanar care si-a interpretat foarte bine rolurile in filmele de comedie cum ar fi : Killers,Valentine’s Day,What Happens in Vegas.

 2. Se pare ca toata lumea a uitat de Nicholas Cage. Eu pe el il nominalizez. Sincer nu prea il suport in anumite roluri, dar cand interpreteaza un politist corupt sau un individ dur pasionat de arme, el este cel mai bun. Trebuie sa recunoasteti ca anul acesta apare pe marile ecrane cu minimum 5 filme. Unele au fost, altele urmeaza. Omul joaca bine si filme sale devin din ce in ce mai profesioniste si mai mature. Multa bafta lui in continuare, si la cat mai multe filme!

 3. Leonardo di Caprio:) pentru Shutter & Inception. Am pus pariu cu prietenii mei ca va lua Oscar inaintea lui J. Depp:) Sa vedem. Un loc 2 il are Jim Carrey pentru -I love you Phillip Morris. Un fil f bun.

 4. Cu riscul de a repeta raspunsul celor de mai sus, il nominalizez pe Leonardo DiCaprio. Este prea bun ca sa nu fie recunoscut ca fiind actorul momentului. Actorul principal in 2 filme extraordinare din toate punctele de vedere, “Inception” si “Shutter Island”, ambele din 2010. Sper sa fie premiat pe masura talentului cu care cred ca ne-a cucerit si depasit asteptarile tuturor.

 5. Cred ca Gerard Buttler e actorul momentului pt ca a jucat in numeroase filme in ultimul timp si este foarte bine vazut de critici.

 6. Gerard Butler pentru rolurile din The Bounty Hunter,Law Abiding Citizen,The Ugly Truth,Gamer.Nu numai actorul momentului..ci si unul dintre cei mai buni actori!Un actor care stie sa joace in orice gen de film,fie actiune ,fie comedie se muleaza perfect pe orice rol!

 7. Gerard Butler : The Bounty Hunter, Law Abiding Citizen, Gamer, The Ugly Truth, P.S. I Love You, 300. Iata cate filme cunoscute.

 8. Ad aeternam… nu numai in prezent…
  Sir Thomas Sean Connery — născut Thomas Connery – (*25 august 1930), actor scoţian, laureat al premiului Oscar, recunoscut unanim pentru filmele sale, în care a întruchipat celebrul personaj cunoscut sub numele de James Bond, un spion modern britanic, cu numarul de cod 007. Prenumele de Sean este adăugat ulterior, Sean Connery fiind numele de scenă sub care actorul s-a lansat şi a devenit cunoscut.
  Connery este, de asemenea, cunoscut pentru puternicul şi inconfundabilul său accent scoţian, ca şi pentru înfăţişarea sa exterioară, care i-a atras renumele de “bărbat foarte bine.” Acest ultim aspect fizic al personalităţii actorului a fost subliniat de multe publicaţii de diferite orientări, el fiind considerat unul dintre cei mai atractivi bărbaţi din lume, deşi Connery era considerabil mai în vârstă decât alţi “bărbaţi bine.” Mulţi comentatori din domeniul filmului îl consideră, actualmente, chiar mai atractiv decât era în tinereţe.
  Deşi cel mai renumit rol al său a fost cel amintit mai sus, respectiv, James Bond, Sean Connery şi-a păstrat de atunci, neîncetat, cariera „succesfully”… Ca parte a înţelegerii de a juca în “Diamantele sunt pentru totdeauna”, Sean Connery a primit undă verde de a produce două filme la United Artists, dar, a simţit că singurul film realizat prin această înţelegere, “Jignirea”, a fost distrus de studio. În afară de filmul “Bărbatul care va fi rege”, majoritatea succeselor lui Connery din următorul deceniu au făcut parte dintr-un ansamblu de casting-uri, în filme precum: “Crimă în Orient Express” şi “Un pod îndepărtat”. După experienţa din “Niciodată să nu mai spui niciodată” şi cazul de la tribunal care i-a urmat, Connery era profund nemulţumit de marile studiouri şi, timp de doi ani, nu a mai realizat nici un film. În timpul producţiei europene “Numele trandafirului”, interesul lui Connery pentru materialul „ceva mai credibil” a reapărut. Rolul său de poliţist cu nas fin din “The Untouchables” din 1987 l-a condus spre un „Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar”. Ulterioarele reuşite in box-office, precum “Indiana Jones şi ultima cruciadă” din 1989 şi “Octombrie roşu” din 1990 i-au asigurat locul …… Mai târziu a primit “Globul de cristal” pentru contribuţia artistică remarcabilă adusă lumii cinematografiei. În ultimii ani, filmografia lui Connery a inclus partea, ce i se cuvenea de box-office, dar, şi dezamăgiri, precum “Răzbunătorii” din 1998 şi “Liga gentlemenilor extraordinari” (2003), însă, a primit reacţii pozitive pentru filme precum “În căutarea lui Forrester”.
  Connery a planificat să apară într-un film cu un buget de 80 milioane de dolari despre Saladin şi Cruciaţii, ce urma să fie realizat în Iordania, anterior morţii producătorului, Moustapha Akkad, în urma bombardamentului, produs la Aman, in 2005.

 9. Imi place foarte mult Gerarld Butler, dar Leonardo diCaprio joaca excelent in filme foarte dificile, deci eu cred ca Leo diCaprio este actoul momentului

 10. John Travolta pentru rolul sau din “From Paris with love”, deoarece a fost altceva decat in celelalte filme ale sale, a fost haios, dar in acelasi timp am avut parte de de multa actiune, ceea ce nu prea am mai vazut in ale filme.

 11. Eeee…din punctul meu de vedere actorul momentului ar fi HUGH JACKMAN! Are filme la activ + reclame (vezi pe aia de la un ice tee). îi merg afacerile,ce să mai 😉

 12. Nu-l intrece nimeni pe Robert De Niro sa fim sinceri. Apoi vin si baietii in urma lui .. adik danzel washington,leonardo dicapra,johnny depp …si mai sunt

 13. Cred ca actorul momentului este Gerard Butler pentru ca a jucat in 6 filme in ultimii 2 ani, ceea ce este impresionant!

 14. Nu-l intrece nimeni pe Robert De Niro sa fim sinceri. Apoi vin si baietii in urma lui .. adik danzel washington,leonardo dicapra,johnny depp …si mai sunt

 15. am observat ca Gerard Butler a jucat in ultima vreme intr-o serie intreaga de filme, iar ceea ce este de apreciat nu este doar numarul acestora, ci si faptul ca a jucat in filme de genuri diferite intr-o perioada scurta de timp:
  The Bounty Hunter 2010
  Gamer 2009
  Law abidizing citizen 2009
  The ugly truth 2009

  Preferatul meu in prezent este actorul din serialul Lie to me- Tim Roth (Cal Lightman in serial)

 16. As fi vrut sa fiu mai originala, dar nu am cum sa nu il aleg pe Leonardo di Caprio.I
  nception, o adevarata capodopera cinematografica, a devenit filmul meu preferat indeosebi datorita interpretarii lui.Shutter Island este de asemenea original,interesant..chiar memorabil.
  Desi in special filmele recente ii asigura titlul de actorul momentului, el ne-a impresionat prin foarte multe filme bune de-a lungul carierei sale(Titanic, The Beach, Romeo + Juliet, The Aviator etc).Si sa nu uitam ca a si regizat cateva filme..desigur cu succes:)Talentul i-a fost apreciat si prin numeroase premii, cum ar fi Globul de Aur sau Ursul de Argint.Eu il consider un actor complet, care si-a depasit limitele si a reusit sa paseasca in eternitate!

 17. Robert Pattinson cred ca este actorul momentului. Datorita rolului din seria Twilight este cred unul din cei mai in renumiti actori in momentul de fata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.