2 invitatii duble / 12 posibilitati [concurs]

8

Poti castiga unul dintre cele 2 bilete duble (2 persoane) la unul dintre cele 12 filme care ruleaza la Hollywood Multiplex, daca ne dai un raspuns original la cerinta de mai jos.

Spune-ne o situatie prin care ai trecut si ai vazut-o si intr-un film!

Nu vi s-a intamplat niciodata sa va uitati la un film si sa radeti sau sa ziceti “ha! asta mi s-a intamplat si mie!”? Daca da, povestiti-ne. Am fi curiosi sa aflam si numele filmului…

Persoanele care au dat cele mai interesante 2 raspunsuri vor fi contactati printr-un mail direct pana sambata 12 iunie si vor trebui sa confirme faptul ca vor merge la cinematograf pana in ziua urmatoare.

8 COMENTARII

 1. Well ceva asemănător cu faza din National Treasure 2 în care poliţiştii francezi la aflarea naţionalităţii celor 2 care făceau gălăgie spun „Ah americans,of course you see no problem in disturbing everyone’s pleasant morning with your buzzing there!”,mi s-a întâmplat în Belgia..eram pe stradă cu mai mulţi prieteni,în faţa unui restaurant şi discutam destul de tare(dar nu suficient cât să deranjăm,zic eu) cu privire la locul în care să mergem şi cineva ne-a întrebat de unde suntem şi evident am zis România şi a replicat ceva în genul de mai sus:„Ah romanians!” urmat de un rânjet la care incă mă mai gândesc dacă era sau nu forţat :))

 2. sindromul est-europeanului nevinovat: nu am facut nimic dar s-au luat de mine. nimeni nu ia in calcul ca standardele din tara proprie pot diferi de cele din tara in care te afli. in plus, cum ai psus, e o prezumtie ca rinjetul era o manifestare de discriminare.
  un cetatean roman si belgian

 3. Eu m-am regasit in filmul An education, am trecut prin aceleasi clipe cand ai in preajma un om matur care iti satisface toate poftele, te duce la cele mai bune restaurante, in vacante, iti arata o altfel de lume la care o tanara obisnuita nu poate avea acces la o varsta mica. Totusi spre deosebire de film eu am ales sa imi vad de cariera si poate intr-o zi sa imi pot permite ceea ce am vazut in lumea buna si poate chiar mi-a prins bine aceasta experienta.

 4. am regasit ceva asemanator mie in filmul everybody’s fine…prin faptul ca fratii din acel film facusera echipa pentru a-si ajuta fratele mai micutz care avea probleme si in acelasi timp isi protejau tatal, care locuia singur de cand sotia lui murise. Pot spune ca si eu si fratii mei facem lucrurile impreuna pentru a ne ajuta reciproc dar si pentru a-i menaja pe parinti, care oricum au suficente pe cap. Bineinteles ca problemele noastre nu sunt de aceeasi gravitate ca in filmul respectiv, dar legatura dintre noi ca frati este foarte stransa. Acest film a trezit in mine multe amintiri si m-a pus foarte tare pe ganduri.

 5. Am trait o situatie similara cu cea din filmul “You’ve got mail”; si spun asta pentru ca mi-am cunoscut prietenul pe internet. Inainte sa ne intalnim am vorbit mult prin mail-uri, dar si pe messenger. A fost oarecum o modalitate buna de a ne cunoaste cu toate ca nu mai facusem asta inainte; si anume sa ma intalnesc cu cineva pe care l-am cunoscut pe internet. Presupun ca internetul a fost un bun Cupidon, avand in vedere faptul ca suntem impreuna de aproape 4 ani. 🙂

 6. Răzvan,nu stau să-ţi explic ţie acum că 2 şi cu 2 fac 4 însă nu e vorba de niciun sindrom cum repede l-ai catalogat tu.Presupun că trebuie să fi destul de ipocrit sau cel puţin parelel cu realitatea ca să zici că românii au imagine super afară.

 7. deci eu am patit-o pe aia cu Jason Biggs din American Pie cand a venit Nadia la el si saracul..sa zicem ca a fost construit pentru viteza si nu pentru confort, e o situatie jenanta dar eu unul am reusit sa trec peste ea..insa mereu am sa o am in cap si am sa o asociez cu filmul si cu Jim, probabil si mistourile care s-au facut pe seama mea sunt de vina…….

 8. Atunci cand vad filme care raman cu un final neterminat,urmand o continuare,realizez ca defapt asta este viata mea…”Un film fara un sfarsit ce urmeaza a fi continuat !”

  Nu-mi vin in minte acum un nume…dar sunt sigura ca printre se afla Titanic.De ce ? Fiindca din punctul meu de vedere ceva mai lipseste la acest film,e istorie,a devenit pe parcurs…si simt ca inima mea tanjeste de a vedea un 2,langa titlul acestui film si stiu ca multi m-ar critica pentru asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.