13 going on 30 (2004)

7

13 going on 301 225x300 13 going on 30 (2004)

În 2007, când am văzut (for the first time) filmul, mi-am zis că vreau să scriu pentru o revistă. Peste un an lucram la un ziar local, iar acum scriu pentru filmetari şi urmează o revistă on-line. Anul viitor nu ştiu ce se va întâmpla, dar filmul ăsta mi s-a părut chiar drăguţ. Cu actori simpatici, cu o poveste draguţă şi un final la fel de drăguţ, m-a convins că o să îl văd şi a treia oară. Nu vă spun ce mi-am zis, după ce l-am vizionat a doua oară, (poate ghiciţi chiar voi) dar recomand filmul tuturor celor care mai păstrează o fărâmă de inocenţă şi de copilărie în sufletul lor şi mai ales celor care adoră happy-end-urile. Nu e un film care să producă revelaţii, dar un zâmbet tot vă poate aduce.

13301 150x150 13 going on 30 (2004)Jenna Rink este o fată de 13 ani, sătulă de viaţa ei, care îşi doreşte să crească mai repede. Sufocată de părinţii ei, ignorată de cele mai populare tipe din şcoală şi îndrăgostită, fără speranţă, de cel mai tare tip, ea face primul pas pentru a se apropia de aceştia: îi invită la petrecerea de ziua ei. Ceea ce trebuia să fie o zi frumoasă, se transformă într-o catastrofă pentru Jenna. Printre lacrimi, fetiţa îşi pune o dorinţă: să aibă 30 de ani. Aventurile vor începe în dimineaţa următoare, când îşi va da seama că dorinţa chiar i s-a împlinit.

Download subtitrare “13 going on 30” in curand.

flo 6 ex2613 nyet68 0426 150x150 13 going on 30 (2004)În povestea noastră există şi un tip, prietenul cel mai bun al Jennei, Matt Flamhaff, care va avea un rol foarte important. Aş mai putea adăuga că mi-a plăcut scena în care dansează toţi pe melodia lui Michael Jackson – „Thriller” iar actriţei principale i se potriveşte mai bine rolul ăsta decât cel din „Elektra” sau „Alias”. Însă, cel mai mult mi-a plăcut faptul că a fost foarte colorat filmul.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. Filmul a fost dragut si inocent…e un film la care te poti uita si nu te deranjeaza anumite scene idioate sau glume expirate plus ca Jennifer Garner si Mark Ruffalo sunt 2 frumusei care fac filmu si mai placut:)
    Eu recomand

  2. Dragut filmu’ .. merge ptr o seara de duminica.. acasa .De fapt , cred ca asa l-am si vazut prima oara, asta in urma cu vreo 3-4 ani. In fine , despre film..cam atat.. e dragut. Recenzia.. e in regula , ma rog.. fata are propriul ei stil, daca ea a tinut sa introduca si o scurta povestioara din viata ei, foarte bine..are tot dreptul, face ce vrea .. atata timp cat nu deviaza prea rau..si ramane.. la obiect, totul e ok. De aici si nelamurirea mea.. ce vroia “fraierul” ? Florine.. presupun ca asa te numesti , nu mai aproba frate comentarii de gen , crezi ca il afecteaza pe cumatru’ ce ai spus tu ? Din moment ce i-ai aprobat comentariul..il tolerezi evident, ii dai apa la moara..iar atata timp cat nu exista si o poza cu el in dreptul comentariului..ptr ca toti sa aruncam cu pietre..sau rahat.. din nou spun, nu il afecteaza cu nimic. Prea multa flexibilitate uneori..strica.

  3. ai dreptate in legatura cu cel care a comentat mai sus. am sters acum comentariul. erau alte vremuri atunci (acum un an de zile) si altfel ma manifestam la astfel de altercatii… acum “i’m used to it” 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.