Trance 2013

0

No piece of art is worth a human life. Dacă numele Danny Boyle nu vă sună cunoscut, atunci cu siguranță ați auzit de Slumdog Millionaire, 127 hours și Trainspotting. Toate cele 3 filme aparțin acestui regizor, care are în palmares un oscar și alte zeci de premii. Având o înclinație spre filmele psihologice care urmăresc conflictele interioare ale personajelor principale, Danny Boyle scoate anul acesta un film atât de psihologic încât aflăm asta și din nume.

trance2 e1368043086940 Trance 2013

Simon (James McAvoy) este responsabilul cu protecția operelor de artă din cadrul licitațiilor. Pe lângă asta, Simon face parte dintr-un grup de hoți care plănuiesc sa fure unul din tablourile propuse spre licitație. În timpul jafului, Simon este lovit de catre partenerul său, Franck (Vincent Cassel), și își pierde memoria, fapt ce nu-l prea ajută având în vedere că tocmai ascunsese tabloul undeva. Forțat de către partenerii săi, Simon se duce la hipnoterapeutul Elizabeth Lamb (Rosario Dawson) pentru ca aceasta să-l ajute să-ți recapete memoria, însă ajunge să se îndrăgostească de aceasta și să descopere lucruri întunecate din trecutul său.

Trance1 Trance 2013Din punct de vedere la filmelor psihologice, Trance este unul foarte reușit, însă scenariul filmului este destul de încâlcit. Este adevărat că merită o bilă mare și albă pentru faptul că multe scene sunt imprevizibile, însă intriga nu s-a ridicat la nivelul celorlalte filme ale regizorului. Filmul va avea premiera în cinematografele mioritice pe 19 aprilie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.