Passengers (2016)

0

Passengers este unul dintre filmele pe care le-am asteptat cu mare incredere si care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Personajele faine si calitatea celor doi actori principali nu salveaza o poveste parca inceputa frumos, dar pierduta neglijent. Si as imparti parerea mea despre film in 2 bucati. Partea pozitiva si partea negativa.

Partea pozitiva o reprezinta actorii. Platiti cu 42 de milioane de dolari, dintr-un buget total de productie de 110 acestia primesc practic o foarte mare nota de incredere de la producatori. Jennifer Lawrence si Chris Pratt sunt doi dintre cei mai buni (si good looking si profesionisti) actori ai momentului, iar asta se vede. Apare o chimie intre ei, sunt credibili si foarte expresivi.

passengers movie 2 460x236 Passengers (2016)

Partea negativa o reprezinta povestea. Scenariul. Sau mai bine zis partea a doua a scenariului. Pur si simplu, de la jumatatea filmului parca scenaristul (cel care a scris si Dr. Strange) nu a mai stiut cum sa o scoata la capat. Daca pana atunci a conturat personaje, a creat mister, a construit o legatura cu publicul, in final povestea a luat o conotatie usoara, de vara, previzibila si neglijenta.

Ramai cu impresia ca se putea mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.