[Trailer Tare] The Debt şi Sam Worthington

0

Se pare cã peliculele tari cu pretenţii de Oscar încep sã iasã la ivealã, sau cel puţin asta se zvoneşte pe site-urile de profil. 😀 Despre “The Debt” sunt aproape sigurã cã veti fi interesaţi, astfel cã avem aşa: un regizor bun, pe John Madden (“Shakespeare in Love”), trei scenarişti mişto, Matthew Vaughn, Jane Goldman şi Peter Straughan (“Kick-Ass”) şi nu în ultimul rând o distribuţie pe mãsurã: Sam Worthington, Helen Mirren, Jessica Chastain, Ciaran Hinds şi Tom Wilkinson. În plus, trebuie menţionat cã proiectul este bazat pe cel al omologului sãu israelian, film semnat de Assaf Bernstein. Ce spune scenariul?

Povestea se desfãşoarã în jurul lui Rachel Singer, o fostã agentã a Mosadului care a încercat sã aducã la judecatã un criminal nazist într-o misiune secretã israelianã, un faimos doctor care sfârşeşte gãsit mort. Dupa 30 de ani însã, Rachel trebuie sã revinã la vechile amintiri şi sã se achite de datoria trecutului cãci doctorul presupus mort ar putea fi o greşealã, fiind vorba de o altã persoanã la mijloc.

“The Debt” plãnuieşte o premierã pentru 29 decembrie şi dupã cum vã spuneam, Oscarul ar putea plãnui la rândul lui ceva pentru aceastã producţie. 😀 Cum vi se pare? Cu trailer cu tot, bineînţeles?! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.