[Trailer Tare] Beastly

2

Uuuu, ce avem noi aici? O nouã poveste, un nou tipar preschimbat (cel din basmul Disney cu Frumoasa şi Bestia) şi actori tineri şi gata sã-şi cucereascã publicul-ţintã. Ce atât twilight, fete gossipe şi true blozi, ia sã vedem aici drama şi problemele cu care se confruntã tineretul din ziua de astãzi (asta a sunat de-a dreptul oldschool! :D). Printre tinerii vii şi zburdalnici care se perindã prin “Beastly”, avem aşa: Alex Pettyfer, Peter Krause, Dakota Johnson, Erik Knudsen, Mary-Kate Olsen şi Vanessa Hudgens. Responsabil pentru proiect este Daniel Barnz, un tinerel care s-a ocupat şi de scenariul lui “Phoebe in Wonderland”. Deci, destul de uşurele pânã acum!

Kyle (Alex Pettyfer) este tipul indiviat de toţi: chipeş, sãnãtos, cu o situaţie financiarã excelentã, popular şi îndrãgit (aşa se pare) de cãtre toţi colegii sãi. Atunci când o cunoaşte pe Kendra (Mary-Kate Olsen), o colegã excentricã, o va sfida în faţa tuturor. Aşa cã, tipa alege sã-i dea o lecţie într-un stil personal: cu ajutorul unei vrãji, îl transformã pe acesta într-un om hidos, hidoşenie pe care acesta o va respira din fiecare por. Cum poate reveni la vechiul statut? Simplu, trebuie sã reuşeascã sã facã pe cineva sã se îndrãgosteascã de adevãratul el, nu de imaginea sa de odinioarã, cea perfectã. Între timp, tatãl alege sã-l izoleze pentru a fi departe de ochii curioşilor, iar ca îngrijitor şi posibil tutore, alege un orb. Mişto alegere, nu? Revenind la persoana aia pe care Kyle trebuie sã o farmece cu ajutorului felului sãu de a fi, sã zicem cã un rol important aici îl va avea o colegã de-a lui, aparent nesemnificativã şi cu totul banalã pentru gusturile bãiatului: Lindy (Vanessa Hudgens).

“Beastly” vine în cinematografe din 30 iulie şi sã vã ajut un pic cu trailerul, aveţi rãbdare pânã glãsuieşte Vanessa Hudgens în primele secunde şi spuneţi-mi si pãrerea voastrã dupã. De acord? 😀

2 COMENTARII

  1. pare interesant…un film frumos de vizionat in care iti arata ca nu exteriorul conteaza ci sufletul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.