The Proposal (2009)

3

The Proposal 1250146066 20091 The Proposal (2009)Regizor: Anne Fletcher

Actori: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, Denis O’Hare, Malin Akerman

Am simtit o usoara strangere de inima in ziua in care trebuia sa merg la vizionarea de presa a filmului “The Proposal” aka “Vrei sa te casatoresti cu mine?”.  Mi-am luat inima in dinti pana la urma si din respect pentru Sandra Bullock si pentru ca in adancul mintii mele stiam ca nu strica cu nimic sa vad o alta comedie romantica cu iubitei si cu giugiuleli si cu nebunii si peripetii, m-am dus la cinematograf.

Intrebare: Ce faci daca seful tau, cel pe care nu il suporti dar pe care trebuie sa il inghiti pentru ca de el depinde promovarea ta, are niste probleme (personale) a caror rezolvare tine de tine (de mentionat ca, nu ai cum sa dai inapoi pentru ca este un ordin venit din partea sefului)?

Faci ce a facut si Andrew Paxton (Ryan Reynolds), asistentul unuia dintre cei mai de temut directori executivi ai unei cunoscute edituri de carti, in persoana lui Margaret Tate (Sandra Bullock)?

proposal 1 The Proposal (2009)

Initial a jucat dupa cum a cantat sefa, pe langa faptul ca era obligat sa ii devina complice, era nevoit sa ii devina si sot pentru ca astfel, aceasta scapa de primejdia de a fi deportata in Canada din cauza lipsei vizei de sedere pe teritoriul SUA. In schimbul acestui favor, Andrew urma sa fie avansat in postura de editor. Si pentru ca nimic nu este atat de simplu precum pare la prima vedere, weekendul ii asteapta cu demonstratii de iubire si de cunoastere in fata autoritatilor, explicatii familiei, o nunta fulger nefinalizata.

proposal 11 The Proposal (2009)

Vreo ¾ din film am stat cu gura pana la urechi si in pauzele de ras ma delectam cu privelistea. Clar, “The Proposal” e un film care merita vazut pentru ca e unica sansa de a o auzii pe Sandra Bullock spunand “If you touch my ass one more time I will cut your balls off in your sleep, okay?” sau de a o vedea ingenunchiand in fata lui Ryan Reynolds pentru a-l cere in casatorie.

Asadar, vizionare placuta si o remarca de ultim moment: daca se intampla sa observati ca ospatarul e vanzator si striper in timpul liber, iar cand vine weekendul face si pe preotul inseamna ca unii chiar pot. Din moment ce gasesti unul “bun la toate”, e normal sa faci reducere la actori. :))

proposal 111 The Proposal (2009)

P.S. Acest chipes merita aplauze in plus! 😛

The Proposal” trailer:

3 COMENTARII

  1. Multi spun ca ar fi comedia anului. Si eu inclin sa cred asta. Mi-a placut enorm! Am ras la greu. Recomand tuturor pt o relaxare totala!

  2. […] sa ma uit la Two Weeks Notice cand aveam nevoie sa ma relaxez, acum am facut un upgrade cu The Proposal (2009), dar va recomand varianta cu Hugh daca vreti sa faceti o intoarcere in timp cu Sandra […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.