The Watch (2012)

2

În evoluţia spre marea lansare pe marele ecran filmul The Watch, a avut un nume anterior ce suna mult mai promiţător, Neighborhood Watch, a cărui denumire de domeniul trecutului poate fi văzută pe primul poster din articolul respectiv. Trecând peste controversata schimbare de nume cauzată de un fapt din viaţa reală, unde un ” neighborhood watch captain” a împuscat un tânăr, trailer-ul rămâne la fel de convingător prin seria de situaţii comice prezentate şi ne înduplecă la o vizită imediată la cinema.

The Watch Movie The Watch (2012)

O dată ajuns acolo te loveste o briză de non-conformism şi un start anevoios unde fiecare actor îşi face timid intrarea pe scenă, astfel ne întâlnim cu o trupă de ciudaţi ce ar trebui ca imediat să dea startul sesiunilor de râs. Adevărul e că băieţi nostri au nevoie de un “kick”, de-o intervenţie stranie din alte galaxii, un brânci extraterestru menit să precipite lucrurile. Un trailer împopoţonat cu faze comice a făcut doar să culeagă poante din prea puţinele existente în film, asteptam o explozie de situaţii comice unde protagonisti nostri să fie cei responsabili de un nou show al comediei sărite de pe fix, rezultatul fiind doar pe alocuri acceptabil pentru un consumator de comedii cu o asemenea distribuţie.

the watch The Watch (2012)

O serie de actori de pare îî voi prezenta de la ceea mai proastă la cea mai bună interpretare după cum urmează: un Ben Stiller deloc în elementul lui, un team-leader lipsit de simţul umorului, ce doar strica buna dispoziţie fără a fi comic (pus pe un rol deloc avantajos); Richard Ayoade cu un comic prea moale pentru desfăsurarea acţiunii; cu Vince Vaughn începe adevărata provocare dar nici poziţionarea lui nu ia adus un rol prea strălucit;  pe Jonah Hill îl declar perfect încadrat în tipul acesta de comedie cu unele derapaje de rigoare. Vi-l recomand dacă sunteţi fani înrăiţi a ultimilor doi actori menţionaţi, dacă doriţi să luaţi parte la o nouă invazie fără perdea în cinematografia americană, dacă sunteţi pregătiţi pentru o serie de conversaţii de cartier unde limita sigur nu e bunul simţ, atunci daţi o fugă de-l vizionaţi în cinematografele de pe meleagurile noastre.

Vizionaţi trailer: 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.