The Other Guys (2010)

1

Trebuie sa va spun de la inceput, nu ma asteptam sa-mi placa de niciun fel The Other Guys. Pentru ca, in primul rand, nu sunt fan Mark Wahlberg si in al doilea rand, comediile lui Will Ferrell nu sunt deloc genul meu. Dar, recunosc, chiar m-am distrat urmarind acest film, si, spre surprinderea mea, cei doi au fost super amuzanti. Din cate imi amintesc, atunci cand a aparut nu s-a facut prea mare valva in jurul acestei comedii, desi s-a dovedit a fi una tare, reusind chiar sa surclaseze Inception in weekendul in care a aparut.

theotherguys1 460x286 The Other Guys (2010)

Detectivul Terry Hoitz (Mark Wahlberg) a avut nenorocul de a-l nimeri ca partener pe Allen Gamble (Will Ferrell), un tip mult mai interesat de a se ocupa de documente decat de a iesi pe strazi sa rezolve cazuri. In momentul in care cei mai tari detectivi ai sectiei mor in timp ce urmaresc niste suspecti (veti vedea, nu e deloc atat de tragic precum suna :)), Terry se gandeste ca acum va avea si el ocazia sa demonstreze ce poate. Asa ca il ameninta pe Allen cu pistolul sa iasa din birou si astfel cei doi pornesc la munca. Insa cazul pe care ajung sa-l investigheze se dovedeste a fi mult mai important si periculos decat parea initial, asa ca cei doi parteneri vor fi nevoiti sa-si riste cariera si chiar viata pentru a-i prinde pe raufacatori. In acelasi timp, Terry si Allen vor avea ocazia sa descopere din ce in ce mai multe despre celalalt si poate, de ce nu, sa se si apropie.

the other guy 42 460x258 The Other Guys (2010)

Sunt atatea faze amuzante in filmul asta ca nici nu stiu de care sa va zic mai intai. E tare cand Terry o cunoste pe nevasta lui Allen sau cand are loc cea mai tacuta lupta din lume la inmormantarea celor doi detectivi cazuti sau cand capitanul sectiei continua sa citeze versuri ale trupei TLC. Va spun, daca aveti chef de o comedie, The Other Guys e numa’ buna de urmarit. Va veti distra garantat. Si chiar daca nu e genul vostru, macar un zambet sigur va va smulge.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.