The New World (2005)

1

B00005JO1M.01.LZZZZZZZ The New World (2005)Actori: Colin Farrell, Q’Orianka Kilcher, Christopher Plummer, Christian Bale, August Schellenberg, Wes Studi, David Thewlis

Colin Farrell intr-unul dintre cele mai bune roluri ale sale. Un film care atunci cand “simte” ca iti ofera prea mult, iti introduce in scena sunete de pian si peisaje bastinase americane. Peliworld10 The New World (2005)cula ce m-a facut sa ma gandesc ca peste cativa ani oamenii vor trebui sa reproduca astfel de peisaje pe calculator pentru ca nu vor mai avea locatii de filmat.

“The New World” cum probabil va dati seama din titlu reprezinta descoperirea tinuturilor amerindiene si relatiile cu bastinasii acelor timpuri. Englezii…britanicii fie, au luat pasii teritoriilor cu dominatie si lupta… nu nu a fost asa. Englezii erau sa moara de boli si tot felul de probleme cum ar fi foametea si frigul.. Cine i-a ajutat? bastinasii aia ce nu aveau pe ei decat o carpa, dar ce stiau sa supravietuiasca la fel de bine ca ursul polar in iarna de 6 luni.
newworld 4180 The New World (2005)
Download subtitrare The New World click aici.

Si pe fundaul acestor povesti apare si actorul nostru ce joaca rolul unui ofiter/capitan ce trebuie sa negocieze cu “regele” sau capetenia bastinasilor, este capturat si salvat de la moarte de cea care mai tarziu avea sa-i salveze oamenii de la moarte.

Un film frumos, prea lung (2 ore si jumatate), dar interesant.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.