Colin Farrell ar putea juca intr-un film legat de Mary Poppins

0

Colin Farrell (The New World) s-ar putea alatura actorilor Tom Hanks si Emma Thompson in filmul Saving Mr. Banks, in regia lui John Lee Hancock (The Blind Side). Filmul o are in centru pe P.L. Travers (Emma Thompson), autoarea cartilor din seria Mary Poppins, si raportarea ei la aducerea acestui personaj pe marile ecrane. Autoarea australiana P.L. Travers a avut de la inceput retineri in privinta transpunerii povestii lui Mary Poppins intr-un film, iar apoi a regretat decizia pe care a luat-o.

In film il vom vedea pe Walt Disney (Tom Hanks) in timp ce incearca sa o convinga pe scriitoarea P.L. Travers sa ii vanda drepturile pentru cartile din seria Mary Poppins. Colin Farrell ar urma sa il interpreteze pe tatal lui P.L. Travers, cel care a servit ca sursa de inspiratie pentru crearea personajului Mr. Banks, tatal lui Mary Poppins. Tatal australiencei P.L. Travers a murit cand aceasta avea sapte ani, asa ca putem sa presupunem ca filmul va include flashbackuri. Filmul muzical Mary Poppins a fost lansat in 1964 si i-a avut in rolurile principale pe Julie Andrews si Dick Van Dyke, regia fiind semnata de Robert Stevenson.

Julie Andrews a castigat premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita, iar Mary Poppins a avut 13 nominalizari la premiile Academiei Americane de Film. Filmul a fost recompensat cu patru premii Oscar.

Colin Farrell mai joaca in Total Recall (regia: Len Wiseman) – lansare: 10 august 2012 si Seven Psychopaths (regia: Martin McDonagh) – lansare: 1 noiembrie 2012. In 2013 il vom vedea pe actorul irlandez in animatia Epic (regia: Chris Wedge), thrillerul Dean Man Down (regia: Niels Arden Opley) si Winter’s Tale (regia: Akiva Goldsman), unde Colin Farrell va juca impreuna cu Will Smith si Russell Crowe.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.