The Lone Ranger (2013)

6

Cred că o mare parte din audienta prezentă la vizionarea de presă era uşor speriată de cele 150 de minute pe care The Lone Ranger le are. Când un film depăşeşte 2 ore, este indicat să fie al naibii de bun sau va enerva publicul la maximum şi riscă să fie criticat şi mai aspru. Din fericire, pelicula reuşeşte să ţină spectatorul distrat, fără să prezinte stări de oboseală, alternând momente de umor absolut genial şi uşor neconvenţional, cu acţiune wild, specifică filmelor western. Trailerul dezavantajează filmul, nu e chiar un super sneak-preview pentru o peliculă care reuşeşte să nu te adoarma pentru 150 de minute, la ora 22.

94179 gal The Lone Ranger (2013)

Povestea începe cu un grup de jandarmi texani ce pleacă pe urmele unei bande de răufăcători condusă de Butch Cavendish. Prinşi în ambuscadă, Jandarmii sunt nimiciţi şi ucişi, aparent în totalitate. Un supravieţuitor este găsit, însă, de un amerindian pe nume Tonto care îl îngrijeşte până la însanatosire. Jandarmul, purtând o mască şi călărind un armăsar pe nume Silver, face echipă cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei în faţa justiţiei.

94201 gal The Lone Ranger (2013)

The Lone Ranger este prima producţie în care binecunoscutul ménage a trois cinematografic nu este complet. Johnny Depp si Helena Bonham Carter joacă pentru prima oară într-un film care nu este regizat de Tim Burton. Şi poate şi primul în care interacţiunea lor este aproape de 5 minute. Personajul lui Depp, “indianul nebun”, nu e înzestrat de scenariu cu foarte multe replici (sau de o lungime foarte mare), dar se exprimă suficient prin carisma sa. Nu există un actor mai potrivit pentru un astfel de rol, iar J. Depp poate bifa cu mândrie că a mai prins încă o dată şansa de a face pe nebunul. Armie Hammer nu aveam încredere că o să facă treaba ca la carte, nimic din trecutul său nu-l pune într-o lumină strălucitoare şi până când putea să păcălească audienţa cu fizicul său răvăşitor? De data aceasta, arată excepţional şi joacă la un nivel mai mult decât acceptabil. Un “avocat şi un indian nebun” călare pe un cal alb cuceresc vestul sălbatic şi se aruncă într-o aventură spectaculoasă, ce-ţi trezeşte apetitul pentru filmele western. Scena finală de acţiune are drept fundal sonor binecunoscuta uvertură a lui William Tell. Un mod bun de a încheia un film care îşi tratează seriozitatea cu mult umor.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. De abia astept sa-l vad mai ales ca l-am asteptat ceva vreme. In mod special pentru J. Depp, Helena si G. Verbinski.

  2. l-am vazut si eu tot aseara la Afi Cotroceni, un super film cu super actori, de mult nu am mai ras cu atata pofta la un film. De vazut neaparat.

  3. Am vazut filmul alaltaieri la AFI si am ramas profund deceptionat. Unul dintre cele mai proaste filme vazute in ultimul timp sau mai bine zis facute de la dezastraoasa serie cu pirati. Pacat de Johnny Depp, un actor excelent dar care este atras de filme de o asa proasta calitate.

  4. […] bune și ne trimit direct la cinema. Câteva dintre ele le găsim pe metropotam, emilcalinescu.eu, filmetari.com și […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.