The Kite Runner (2007)

1

the kite runner afis The Kite Runner (2007)Actori: Khalid Abdalla, Atossa Leoni, Shaun Toub, Zekeria Ebrahimi, Ahmad Khan Mahmidzada

Subiectul acestui film se întinde pe mai bine de 20 de ani, iar acţiunea se petrece în trei ţări. Doi copii din Kabul îşi trăiesc copilăria asemenea altor băieţi de vârsta lor: se joacă cu zmeiele. Nu este aşa de simplu cum pare deoarece scopul final este de a doborî zmeul celuilat, iar apoi recuperarea „prăzii”. Amir provine dintr-o familie bună, crescut numai de tată deoarece mama a murit la naştere. El este socotit prea „moale” chiar de către părintele său, care se teme că acesta nu va face nimic memorabil în viaţă.
the kite runner 1 The Kite Runner (2007)
Cel mai bun prieten al lui Amir este Hassan, fiul servitorului. Acesta este un adevărat protector pentru Amir, capabil să se sacrifice pentru binele prietenului. Relaţia dintre ei se răceşte brusc într-un moment de laşitate al lui Amir, care nu îşi asumă răspunderea într-un moment critic pentru Hassan. Perioada idilică a copilăriei lor va lua sfârşit în momentul invadării Afganistanului de către trupele ruseşti. Amir şi tatăl său reuşeşc să fugă în America, iar Hassan şi familia sa rămân să se descurce cum pot.
the kite runner 2 The Kite Runner (2007)
Anii au trecut, Amir ajunge un scriitor cunoscut şi în 2000 este chemat într-un Afganistan controlat de talibani să îndrepte greşelile trecutului. Va fi oare prea târziu ?

Download subtitrare “The Kite Runner” click aici.

Previzibil de la un anumit punct, The Kite Runner este un film emoţionant despre prietenie, secrete de familie şi despre deciizile importante pe care trebuie suntem nevoiţi să le luăm în viaţă.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. […] PRO Cinema, The Kite Runner 2007 (Khalid Abdalla, Atossa Leoni, Ali Dinesh): Dramă [ o nominalizare Oscar + alte 2 […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.