The Great Gatsby deschide festivalul de film de la Cannes 2013

0

Festivalul de la Cannes de anul acesta va avea parte de o deschidere impresionantă. The Great Gatsby, un film ce prezintă visul american din anul 1922, va fi difuzat în seara de debut a festivalului, pe 15 mai. Pentru regizorul australian Baz Luhrman acesta este al doilea film ce va avea premiera la deschiderea festivalului. În 2001, filmul Moulin Rouge!, premiat ulterior cu 2 oscaruri, s-a bucurat de o premieră excepțională în prima seara a festivalului.

the great gatsby pushed back to summer 2013 110505 470 75 The Great Gatsby deschide festivalul de film de la Cannes 2013

“Este o onoare pentru toți cei care am lucrat la realizarea The Great Gatsby ca acest film să deschidă Festivalul de la Cannes. Ne bucurăm să revenim într-o țară și la un festival care ne-au fost mereu aproape de suflet “ a declarat Baz Luhrman într-un comunicat oficial. Filmul ce îl are ca protagonist pe Leonardo DiCaprio, ce pare să fi trecut de la un aristocrat de dinainte de 1860 (Django Unchained) la unul de după primul război mondial, va fi al doilea film 3D ce va deschide festivalul de film de la Cannes, primul fiind Up, o animație din 2009. The Great Gatsby va fi disponibil și în cinematografele mioritice începând cu data de 17 mai.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.