Super concurs! Rapid!

5

FILMETARI iti ofera ocazia de a fi pentru cateva zile in locul editorilor siteului.

Ce poti castiga?

O acreditare la unul dintre ultimele festivale de film ale anului, festivalul Kinofest! Acreditarea iti acorda full-access in toate cele 3 zile ale festivalului (joi, vineri, sambata). Ai astfel sansa de a vedea aproape 200 de filme din categoriile: fictiune, animatie, micromovie. Gratuit!

Vom selecta 4 castigatori pentru cele 4 acreditari ce le oferim!

Ce trebuie sa faci?

Pana miercuri seara (dar cat mai repede) lasa un comentariu la acest articol, comentariu in care sa ne surprinzi, uimesti, convingi ca meriti sa te luam de partea noastra la acest eveniment cinematografic.

header films Super concurs! Rapid!

Ce te punem sa faci?

Te punem sa te uiti la filme! Iar dupa festival te punem sa faci festivalului un review. Reviewul tau va fi publicat pe FILMETARI, iar cel mai bun dintre ele va fi promovat in categoria “Special”. Peste 4000 de oameni intra in fiecare zi pe FILMETARI.

Start!

5 COMENTARII

  1. As vrea sa merg la Kinofest fiindca sunt un cinefil infocat si-mi doresc cu ardoare astea trei zile de filme non-stop:) Hehe!

  2. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by floryan: Avem un super concurs pe #filmetari! Poti castiga o acreditare pentru intreg festivalul Kinofest! http://z8.ro/concursf

  3. Una din placeri este sa urmaresc filme. Alta este sa scriu. Ce ocazie mai buna decat aceasta pentru a le combina pe cele doua? Dar bineinteles, gusturile mele sunt putin mai ciudate care nu pot fi in totalitate cu ale cititorilor site-ului. Imi plac filmele bune, care transmit o idee gen Gran Torino, The Bucket List, The Reader, dar si comediile extrem de proaste cotate pe imdb cu maxim 3 stelute.

  4. abia astept review-urile celor invitati. Roxana chiar pare un scriitor/povestitor talentat. sunt curioasa sa “vad” festivalul prin “ochii” lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.