Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

1

Johnny Depp va fi Pancho Villa

depp pancho villa Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

Să începem cu preferatul meu, Johnny Depp :D. Acesta va interpreta rolul mexicanului revoluţionar Pancho Villa, în filmul “Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers“. Pelicula este o adaptare după romanul lui James Carlos Blake, “The Friends of Pancho Villa”, în care acţiunea este centrată pe povestea banditului mexican Pancho Villa. Acesta devenise un erou pentru cei săraci pentru că obişnuia să fure de la bogaţi şi să le dea celor nevoiaşi. O versiune mexicană a căpitanului Jack Sparrow, se poate spune şi-aşa. Alături de Johnny Depp va juca şi Salma Hayek. Producţia va fi regizată de sârbul Emir Kusturica, cu care Depp a mai lucrat în “Arizona Dream“, în 1993. Cu toate că de-abia aştept acest nou proiect al actorului, filmările vor începe nu mai devreme de 2011.

Primele poze cu Kristen Stewart în rolul unei prostituate

Vă spun de la început că nu puteam trece cu vederea următoarea ştire :D. Dacă în cazul lui Robert Pattinson m-am convins că este capabil să joace şi alte roluri decât cel al vampirului Edward Cullen, cu Kristen Stewart stă altfel treaba. Dacă rolul din “Adventureland” nu m-a convins, acesta sigur va reuşi. Şi când zic acesta, mă refer la rolul unei prostituate pe care Stewart îl interpretează în drama “Welcome to the Rileys“, unde joacă alături de James Gandolfini şi Melissa Leo. Pelicula va avea premiera anul viitor la Festivalul de Film de la Sundance şi este regizată de Jake Scott. “Welcome to the Rileys” spune povestea unui cuplu care găseşte în prostituata Mallory o alinare pentru moartea propriei fiice. Mai jos avem primele poze din film. Nu-i aşa că sună promiţător? Cel puţin, să o vedem pe Kristen interpretând acest rol va fi interesant.

Rileys kstewart firstlook photo 01 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

Rileys kstewart firstlook photo 021 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

Rileys kstewart firstlook photo 03 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

Rileys kstewart firstlook photo 04 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

Prima imagine cu Justin Timberlake în “The Social Network”

Măi, măi, se pare că Justin Timberlake nu se lasă şi chiar vrea să-şi construiască o carieră solidă ca actor. Trebuie să recunosc că, după prestaţia de anul acesta din “The Open Road“, nu mă aşteptam să aud de un nou proiect al său. Însă, aşa cum vă spunea şi Saramon aici, “The Social Network” este un film în care Justin va interpreta rolul lui Sean Parker, unul dintre cei care au ajutat la dezvoltarea globală a Facebook-ului. Alături de acesta vor mai juca Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg) şi Andrew Garfield (Eduardo Saverin). “The Social Network” este regizat de David Fincher (The Curious Case of Benjamin Button, Zodiac, Fight Club, Se7en) şi este programat să apară undeva prin 2010. Mai jos avem prima imagine ce îl înfăţişează pe fostul membru NSYNC.

timberlake firstlookpapa parker 01 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewarttimberlake firstlookpapa parker 02 Ştiri pe scurt: Johnny Depp, Justin Timberlake şi Kristen Stewart

1 COMENTARIU

  1. si mie imi place johnny depp si de aceea i-am vazut toate filmele…e absolut genial. o singura remarca la stirea cu noul film: salma hayek n-a jucat in arizona dream ;).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.