The Open Road (2009)

0

Justin Timberlake a mai jucat in filme. In putine, dar a jucat. Si-mi este inca odata clar ca cinematografia nu este de el. Nu am inteles nici daca filmul a fost facut pentru el sau chiar au sperat producatorii sa scoata un film reusit. Jeff Bridges pare pe langa JT un batran obosit si de multe ori o sa observati incercari ale actorului de a salva secvente pe care falsitatea cantaretului le face praf. Sunt sigur ca exista printre voi si fani ai lui Timberlake si recunosc ca are multe melodii care sunt si pe gustul meu. La filme ar fi putut sa zica pas.

2009openroad The Open Road (2009)

JT joaca rolul unui jucator de baseball (Carlton) a carei mama este internata in spital. Aceasta este nevoita sa faca o operatie (destul de riscanta) pe inima. Nesigura, ii cere ajutorul fiului ei si ii spune ca ar vrea ca tatal lui sa o viziteze. Tatal lui a fost o vedeta in baseball-ul din Statele Unite (rolul jucat de Jeff B.), parintii lui Carlton fiind despartiti. Carlton ia avionul si pe cea mai buna prietena a lui si pleaca spre Kyle (tacsu’). Ajung la destinatie si reusesc sa-l convinga pe acesta sa-i faca o vizita fostei sotii inainte de operatie. Bineinteles ca ceva merge prost, iar acestia trebuie sa faca un road-trip cu masina. Povestea filmului se desfasoara, in mare parte, in timpul drumului de intoarcere perioada in care Carlton incepe sa aibe primele discutii serioase cu tatal sau. Ca sa mai complice putin filmul, regizorul (e acelasi ca si scenaristul) a bagat o intriga si intre Carlton si prietena lui cea mai buna.

niefqz6gy89few9yigky The Open Road (2009)

Un film de vazut poate doar de fanii lui Justin Timberlake (fanii aia care au si postere lipite cu el prin casa si tot tacamul). In rest, doar o pierdere de timp.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.