Step Up 3D şi trupa Simplu te invită la Urban Dance Jam

1

afis StepUp3 promotie 460x653 Step Up 3D şi trupa Simplu te invită la Urban Dance Jam

Pe 3 septembrie, la ora 19.00, cu ocazia premierei filmului “Step Up 3D“, Trupa Simplu te provoacă la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam. Cele mai bune trupe se vor « bate » în mişcări spectaculoase de street dance, doar una fiind declarată câştigătoare. Concursul, prezentat de CRBL şi jurizat de Omu Negru, Piticu şi Francezu, va fi urmat de proiecţia celui de-al treilea film din franciza de succes “Step Up“, primul dance movie filmat vreodată în 3D. Dacă până acum, filmele “Step Up” te făceau să simţi că priveşti cea mai tare petrecere, în care toată lumea dansează, acum, graţie tehnologiei digitale 3D, vei simţi că eşti parte din acţiune.

39b5263f 291 SU3C 06653 resize 459x306 Step Up 3D şi trupa Simplu te invită la Urban Dance Jam

Universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viaţă şi se metamorfozează complet în mult aşteptată continuare a seriei de succes “Step Up”, o nouă creaţie 3D explozivă: Dansul Dragostei 3D. Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloană sonoră cu cele mai noi hituri: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan,  Estelle (feat. Kardinal Offishall) şi o poveste de dragoste pasională, “STEP UP 3D” face senzaţie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

19b8253f 100 SU3C 07737 resize 460x285 Step Up 3D şi trupa Simplu te invită la Urban Dance Jam

Cumpără-ţi bilet acum la premiera filmului “Step Up 3D“, vineri, 3 septembrie, ora 19.00, la cinema Movieplex. Ai parte de cele mai tari dansuri pe ecran şi în afara lui. Nu rata o experienţă 3D copleşitoare şi un show live incredibil. Ai şansa de a-ţi întâlni vedeta preferată şi de a-i cunoaşte pe cei care au adus pentru prima oară break dance-ul pe scenele din România şi au inspirat tinerii să trăiască şi să simtă în spiritul street dance: Trupa Simplu!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.