Russell Crowe joaca in noul film al lui Darren Aronofsky

0

Russell Crow HD Wallpaper 460x368 Russell Crowe joaca in noul film al lui Darren Aronofsky

Russell Crowe (Gladiator) va avea rolul principal in urmatorul film al regizorului Darren Aronofsky, intitulat Noah. Filmul este inspirat din legendara poveste biblica a lui Noe. Initial, Christian Bale trebuia sa interpreteze acest rol, dar actorul britanic este legat de doua proiecte ale lui Terrence Malick, si anume Lawless si Knight of Cups. In Noah l-am putea vedea si pe Liam Neeson, intr-un rol negativ.

Darren Aronofsky 460x339 Russell Crowe joaca in noul film al lui Darren Aronofsky

Regizorul Darren Aronofsky (Pi, Black Swan) si-a dorit foarte mult sa realizeze filmul Noah, proiectul sau fiind inspirat de documentarul In Search of Noah’s Ark, realizat in 1976 de Sunn Pictures. Fascinatia lui Darren Aronofsky pentru personajul biblic reiese dintr-un interviu in care regizorul spune ca “Noe a fost prima persoana care a plantat vita de vie, a baut vin si s-a imbatat. Scrie in Biblie – este unul dintre primele lucruri pe care le-a facut cand a ajuns pe uscat. A fost un fel de vina a supravietuitorului care ajunge acolo. Este un personaj misterios si complex”. Scenariul pentru acest film este “grandios si imens”, spune Darren Aronofsky: “Este sfarsitul lumii si al doilea vapor celebru dupa Titanic. Asa ca nu sunt sigur ca orice studio va dori sa realizeze acest film… Cred ca este un subiect de actualitate pentru ca este vorba de apocalipsa ecologica, cea mai importanta tema pentru mine tinand cont de ceea ce se intampla acum pe planeta. Asa ca sunt de parere ca filmul are aceste mari teme prin care se realizeaza o conexiune intre noi. Noe a fost primul ecolog. Este un personaj cu adevarat interesant”.

35474L 460x214 Russell Crowe joaca in noul film al lui Darren Aronofsky

In ceea ce priveste personajul negativ din film, Darren Aronofsky il vede sub forma unui individ care ii sugereaza lui Noe sa nu asculte ce i se cere de catre divinitate, pretinzand ca nu este nevoie de constructia arcei. Acest personaj i-ar cere lui Noe sa nu se alarmeze atat si sa nu devina un fundamentalist. Productia filmului Noah va incepe in luna iulie 2012. Russell Crowe se afla in discutii si cu reprezentantii Studiourilor Warner pentru a juca in Harker, o noua adaptare cinematografica a romanului Dracula, scris de Bram Stoker. Harker va fi regizat de Jaume  Collet-Serra (Unknown) si produs de Leonado DiCaprio.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.