Sex and the City (2008)

15

sex and city Sex and the City (2008)Actori: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg

Este cineva care nu a vazut cel putin un episod din serialul cu acelasi nume? Da? Atunci nu are rost sa te uiti la film. Filmul a fost parca un pachet de vreo 4-5 episoade, in care producatorii au facut o continuare, ce daca era rulata pe cablu se intindea pe un sezon. Slab, un film slab pentru cata promovare a avut si mai ales pentru numele ce il poarta. Nu am fost tocmai un fan al serialului, dar am vazut destule episoade ca sa spun despre “the movie” ca este un esec.

Aceeasi poveste ca si in serial o s-o gasiti si in film. 4 “domnisoare” trecute bine de 30 de ani care discuta pe limbajul tuturor despre sex, viata si iar sex. De la Samantha care este intr-o continua cautare de barbati bine facuti si cu castravetele viteaz, de la Miranda ce este vesnic nefericita in casatoria sa cu un esec in sex si de la mamica Charlotte pana la relatia plina de conflicte a lui Mr. Big cu Carrie filmul nu numai ca nu face o scurta enumerare a intamplarilor, ba chiar sare direct la finalul “povestii”. In acest “4 in 1”wed1b 300x285 Sex and the City (2008) episod, numit “Sex and the City – The Movie”, Carrie si cu Mr. Big se pun de acord (ca nu a cerut-o) sa se casatoreasca. Numai ca destul de nesigur pe el, barbatul se retrage in ultimele momente. Realizand ca face o greseala incearca sa o indrepte. Dar cine sa-l asculte? Grupul “vesel”? Nu.

Download subtitrare “Sex and the City” in curand.

Ma oftic la filmele care au intriga undeva foarte aproape de inceput, pentru ca partea de povestire a filmului trebuie sa o fac foarte scurta sa nu stric farmecul. Acesta este unul din ele. Terminand de vizionat filmul ma gandesc la urmatoarele: “Samantha aia cand se va satura si ea de atatia castraveti?”, “Carrie va fi o diva si la 60 de ani?”, iar “fata lu’ Charlotte va juca in ‘Sex and the City juniors’?”. Da stiu: fetele abia asteapta acest film. Sfat pentru baieti: la acest film trimiteti-va iubitele cu prietenele, nu va veti dori sa le vedeti in momentul cand vor realiza ca nu este cine stie ce filmul.

Vizionati trailer:

15 COMENTARII

  1. Pffff.. de-abia asteptam sa-l vad.. Dar dupa ce am citit ce-ai scris, ma las pagubasa. Thanks! 🙂

  2. Floryan, pana acum am avut pareri asemanatoare, asa ca.. n-are rost sa mai pierd alte 2 ore degeaba.. (cum am pierdut la Indiana Jones) 😉
    Thanks anyway!

  3. deci u chiar ai vazut filmul si chiar ai vazut “cateva episoade”…pai in cazul asta e si mai grav…e chiar atat de greu de urmarit vietile a 4 personaje in acelasi timp?? asta de la faza cu “de la Miranda ce este vesnic nefericita in casatoria sa cu un esec in sex si de la mamica Charlotte’..de fapt era invers…in fine..so..pt mine, “critica” ta nu are nici o valoare..o sa ma conving singura daca merita sau nu…

  4. e super filmul, e asa cum ne-a obisnuit timp de 6 sezoane sa fie si mai aduce si ceva in plus. pt cei care au urmarit serialul, cu siguranta o sa le fie pe plac. mie mi-a placut in ciuda criticilor negative pe care le-am vazut peste tot.

  5. Eu nu sunt mare amatoare de filme, eu sunt cu serialele, iar Sex and The City a fost unul dintre serialele mele preferate.

    Am vazut si filmul impreuna cu prietenele mele, iar noi am fost multumite. Suntem o gasca de 4 fete, ca si in film, si ne-am distrat uitandu-ne la film. Pana la urma asta conteaza, nu parerea celorlalti.

  6. Cei ce n-au inteles nimic din acest film, in special baietii, i-as ruga sa se abtina de la comentarii.
    E un film super tare, cu o sumedenie de scene romantice, cu realitati a vietii de zi cu zi, cu momente foarte nostime si scene socante. Insa daca nu ati privit intreg serialul nu cred ca are rost sa va uitati numai la film putine ce o sa intelegeti, dar totusi multi au ramas foarte impresionati privind doar acest film. Pentru cei cu inima de piatra si simtul umorului la pamint, ma rog, degeaba sa se uite.
    In rest e un film de nota zece.

  7. am urmarit cele 6 serii ale acestui serial si m am “indragostit” de cele 4 actrite,de modul cum isi traiesc viata si mai ales pentru faptul k sunt atat de unite.il recomand doamnelor si domnisoarelor sa l vada k nu vor regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.