Povestea oficiala a filmului Django Unchained, regizat de Quentin Tarantino

0

django unchained movie 2012 460x305 Povestea oficiala a filmului Django Unchained, regizat de Quentin Tarantino

Reprezentantii Weinstein Company au prezentat povestea oficiala a noului film regizat de Quentin Tarantino, Django Unchained. Actiunea are loc cu doi ani inainte de Razboiul Civil din America de Nord si ii are in centru pe Django (Jamie Foxx), un sclav care a evadat, si pe  Schultz (Christoph Waltz), un vanator de recompense. Cei doi vor colabora, fiecare avand cate un scop: Django trebuie sa il conduca pe Schultz catre doi ucigasi, acesta din urma dorind sa obtina recompensa pentru prinderea celor doi, iar Schultz ii promite lui Django libertatea. Django vrea sa o elibereze si pe sotia lui (Kerry Washington) de pe o plantatie apartinand unui proprietar nemilos (Leonardo DiCaprio). Dupa prinderea celor doi criminali, Django si Schultz aleg sa mearga impreuna in continuare si ajung pe plantatia unde se afla sotia primului. Acolo descopera o serie de lucruri despre modul in care sunt tratati sclavii (acestia trebuie sa participe la niste lupte), trezind insa suspiciuni asupra lor.

django unchained movie image set photo 03 600x356 460x272 Povestea oficiala a filmului Django Unchained, regizat de Quentin Tarantino

Povestea pare destul de interesanta si cred ca va fi un film cu multa actiune, specific lui Quentin Tarantino. Din distributie mai fac parte Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Garrett Dillhaunt, Walton Goggins, RZA, M.C. Gainey, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson, Tom Savini si Sacha Baron Cohen. Si Joseph Gordon-Levitt trebuia sa joace in acest film, dar si-a anuntat retragerea. Django Unchained va aparea in cinematografe in data de 25 decembrie 2012. Recent, a fost lansat si primul poster pentru acest film, pe care il puteti vedea mai jos:

Django Unchained Poster 570x845 460x681 Povestea oficiala a filmului Django Unchained, regizat de Quentin Tarantino

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.