Michelle Williams si Mel Gibson ar putea juca in Machete Kills

0

Mel Gibson et Michelle Williams dans Machete 2 portrait w532 460x302 Michelle Williams si Mel Gibson ar putea juca in Machete Kills

Regizorul Robert Rodriguez lucreaza in prezent la sequel-ul filmului Machete, intitulat Machete Kills. Robert Rodriguez si-ar dori ca Michelle Williams si Mel Gibson sa joace in acest film. Daca cei doi actori semneaza contractele, se vor alatura lui Danny Trejo, care il va interpreta pe Machete, agentul federal mexican. Acesta va colabora cu Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru a distruge un cartel de droguri mexican condus de un dealer de arme excentric al carui scop este sa domine lumea prin intermediul unei arme-satelit.

machete kills mel gibson 460x278 Michelle Williams si Mel Gibson ar putea juca in Machete Kills

Potrivit Deadline, Robert Rodriguez va incerca sa obtina finantare pentru Machete Kills la Festivalul de Film de la Cannes (16 – 27 mai 2012). Daca Michelle Williams si Mel Gibson sunt de acord sa joace in acest film, prezenta lor in distributie l-ar putea ajuta pe Robert Rodriguez sa primeasca mai usor o finantare. In acelasi timp, oficialii Dimension Films au anuntat ca va incepe productia sequel-ului Sin City, intitulat Sin City: A Dame to Kill For. Sequel-ul va fi regizat de Robert Rodriguez si Frank Miller. Nu au fost oferite mai multe informatii despre scenariul filmului, dar discutiile cu actorii vor incepe saptamana viitoare. O mare parte din cei care au jucat in Sin City ar putea reveni pentru a juca in acest sequel. E vorba de Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Own, Jessica Alba sau Benicio del Toro.

sin city1 460x304 Michelle Williams si Mel Gibson ar putea juca in Machete Kills

machete kills promo poster 405x6001 Michelle Williams si Mel Gibson ar putea juca in Machete Kills

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.