Passion (2013)

0

Brian De Palma are un portofoliu impresionant (Scarface, The Untouchables, Mission: Impossible, The Black Dahlia), iar după un hiat de aproape cinci ani, în această vară ne va aduce pe marile ecrane alt film pe care sperăm că îl vom aprecia la fel mult. Filmul este un remake al celui francez, Love Crimes (2010), al lui Alain Courneau, al cărui nume este trecut printre scenariști alături de cel al lui De Palma. Passion este o peliculă care vine să consolideze genul pulp-trash thriller pe care cunoscutul regizor îl abordează atât de des.

passion 881344l e1376678266509 Passion (2013)

Într-o firmă de publicitate, Christine (Rachel McAdams) o ia sub aripa sa pe Isabelle (Noomi Rapace), și o introduce în lumea complexă și intrigantă din spatele birourilor și orelor de muncă. Totul se duce de râpă în momentul în care Christine fură ideile asistentei sale și le folosește în scop propriu.

passion 467067l e1376678287689 Passion (2013)

Filmul poate fi descris foarte ușor în două cuvinte: tensiune sexuală. Desigur, nu acesta este singurul lui merit. De Palma reușește să creeze niște personaje foarte convingătoare (pe ecran, pentru că deja am stabilit ca ideea de bază nu este una originală). Rapace și McAdams au și ele contribuția lor și fac filmul să merite toată atenția pe care i-o puteți acorda… cel puțin primelor 45 de minute, pentru că de acolo totul începe să fie insultător de previzibil. Pentru cei interesați, filmul va avea premiera în România pe 16 august 2013.

Vizionați trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.