Orlando Bloom s-a săturat de Piraţii din Caraibe

4

Orlando Bloom nu vrea să mai audă de Piraţii din Caraibe şi este tentat să nu mai joace în cel de-al patrulea film al seriei. Producătorii se gândesc la continuarea celebrei serii, probabil imaginându-şi încasările de milioane de euro pe care le-ar putea face dacă va funcţiona aceeaşi reţetă financiară ca în cazul primilor trei “Piraţi”. Orlando Bloom nu e primul actor din distribuţia celor trei filme care renunţă. Anul trecut, Keira Knightley a mărturisit că nu mai vrea să audă de piraţi, iar acum un apropiat al lui Orlando Bloom, citat de News of he World, a afirmat că actorul nu mai vrea să intre în pielea lui Will Turner.

large pirates Orlando Bloom s a săturat de Piraţii din Caraibe

Producătorii nu dau deocamdată semne de panică atâta timp cât Johnny Depp este tentat să continue aventurile lui Jack Sparrow. “Piratii din Caraibe 4” este programat pentru lansare in vara lui 2012, aceasta data ramanand nesigura deoarece nici data de incepere a filmarilor nu este cunoscuta.

4 COMENTARII

  1. Aiurea. Dupa o intreaga trilogie, sa renunte…in orice caz, filmul nu va ma fi la fel daca se vor inlocui actorii. Mai urmeaza sa plece Johnny Deep si :)) Condoleante!

  2. Aceasta parte a parta cred ca este in plus… sa lase trilogia asa si sa inceapa scenariul unui alt film. Prea multe parti devine plictisitor, mai bine incepe cu o poveste noua.

  3. Sincer nu cred ca ar putea sa dea gres cu un alt “Piratii din Caraibe”. Atata timp cat e Johhny Depp, succesul e garantat. Sigur, si Orlando Bloom si Keira Knightley au farmecul lor in film, dar sa recunoastem, JOHNNY IS THE MAN! El face tot filmul. El si restul piratilor (in special Gibbs, Pintel, Ragetti, Cotton, Marty)

    Bine, poate si o poveste cat de cat interesanta (si pot chiar adauga nu la fel de intortocheata ca cea din ultimul film)…

  4. asa e dak numai joaca ceilalti 2 actori filmul nu va mai fii la fel sa speram k nu va renunta nici johnny deep. filmul e super insa nu mi-a placut finalul ultimei parti in rest e ok si actorii…. c sa zic o distributie remarcabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.